Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милан Поповић открио како је дошло до упознавања са Северином: "Било ми је потребно ПЕТ минута да је смувам"

Све је потекло из шале, а онда се родила љубав

1668413845_milna-severina-.png
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Милан Поповић, гостујући у једној емисји открио је како је дошло до упознавања са Северином и да је све на почетку потекло из шале, која је прерасла у озбиљну везу.

Прочитајте још: Дара Бубамара открила детаље сукоба са Јеленом Карлеушом: "Сујета је чудо"

- Био сам у Будви, на броду и разговарао сам телефоном са неком другом хрватском певачицом. Углавном, имао сам девојку Мију капетана која је била велики зафркант и која је знала са ким причам. Када сам завршио разговор, дошла она код мене и каже "лако је теби да причаш са њом, али ајде смувај Северину". Ја на то кажем да ми треба само 5 минута да је смувам. Тако се и десило. Било је тих неких случајности које су довеле до нашег упознавања и нашег односа - рекао је бизнисмен за домаће медије.

Милан се потом осврнуо и на интимни видео бивше супруге са којом има сина Александра:

- Имао сам два клуба у Москви и један у Мајамију, самим тим сам упознао много жена, које и даље познајем и свака од њих има неки кућни видео. Једина је разлика јер је ова изашла у јавност, а остале нису. Знао сам за Северинин снимак, гледао сам га као и сви, само се не сећам где. То не бих ставио као ману некоме, тврдим да скоро свака девојка има неки кућни видео - рекао је Поповић за "Курир".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas