Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Нисам устала из кревета 4 дана": Северина скупила СНАГУ да изађе на бину и запева својим фановима

Северина Вучковић је одржала први наступ после одлуке Врховног суда Хрватске да старатељство над њеним сином да Милану Поповићу

1706341294_Foto-Ataimages.rs-Severina-nastup.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Северина Вучковић последњих неколико дана пролази кроз праву агонију, након што је Врховни суд Хрватске одлучио да старатељство над дететом да њеном бившем партнеру Милану Поповићу.

Данима је певачица на друштвеним мрежама писала о томе, али су сви чекали њено јавно појављивање.

Вечерас Севе наступа на Јахорини, а једна медијска екипа испратила је овај догађај.

Иако пролази кроз голготу, певачица је блистала у белом оделу, али не може се рећи да је имала осмех на лицу.

А пре него што је запевала, прочитала је потресан говор о свему што јој се дешавало.

- Нисам устала из кревета 4 дана. Онда сам устала, морала се обући, нашминкати, направити фризуру и поклонити вам се - почела је Севе и добила аплауз од публике.

- Пре свега, поклонити се свим малим и немоћним женицама које су ми дале снаге... Како ми је лепо председник Врховног суда рекао, мени великој и моћној... Да ових дана уопште смогнем снаге устати из кревета и испратити дете у школу и да свима вама који ми дајете неизмерну љубав покушам лично се захвалити. Не смем бити непоштена, морам захвалити и свим мушкарцима. Посебно мојим колегама са сцене. Мој инбокс на Инстаграму је пун. Многе од вас деле са мном своја искуства, има потресних која су ме расплакала и јако пуно их је баш из БиХ које су жртве насиља институција. Знам и за један случај из Херцеговине, мајку две цурице да иду оцу злостављачу, који је обе силовао - прочитала је Северина и додала:

- Кажу да морамо ћутати и бити покорни кад су деца у питању. Ја сам ћутала упорно и покорно, друга страна је причала, а ја сам чекала и веровала хрватском правном систему, као што то жене у Босни верују. Ћутала сам док ми нису први пут одузели дете. Од тада говорим о неправдама система, о организованој отмици деце кад су богати и моћни очеви у питању. И ја нећу стати, и надам се да и ви, све жене из БиХ нећете стати - рекла је она.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas