Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милена Ћеранић победила АНОРЕКСИЈУ: Имала је 43 килограма и модрице од наглог мршављења

Милена Ћеранић искрено о проблемима кроз које је прошла

1677056208_Foto-Ataimages.rs-Milena-Ceranic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Милена Ћеранић се прославила учешћем у такмичењу "Звезде Гранда" 2008. године. Захваљујући свом таленту освојила је срца публике. Милена се у једном периоду борила са анорексијом и то је велика борба коју је она водила, првенствено сама са собом. Имала је 43 килограма и модрице на задњици од костију које су због наглог мршављења искочиле.

- Дуго нисам могла да причам о томе, јер је оставило озбиљне последице на мене, знаш, буде ти криво што су те погрешно видели, видели су ме онако како су ме медији представили. Истина ме никад није болела, макар да јесам, никад се не бих љутила. Таква сам, болујем од зла, јесам зла, баш ме брига, зла сам себи, нисам вама, или моји лоши поступци, лоше поступам према себи, а не према вама, ко сте ви да судите о било чему? Радила сам доста са психологом на томе и сада могу да причам и јако сам поносна на себе, заиста, због тога - рекла је једном приликом певачица за "Мондо".

Њену каријеру је обележила и бурна веза са Немањом Стевановићем, који се након тога оженио, док Милена још увгек није нашла праву љубав.

- Волим да волим, мислим да би то требало свакоме да буде сатисфакција у животу. И волела сам и волели су ме, не могу да се пожалим, само не кажем да су умели. Лако је мене волети, али негде пребродити тај први моменат док ме не упознаш и не видиш каква сам заправо јесте тешко, али касније не видим разлог зашто неко не би био сигуран у мене, а увек сам имала тај проблем несигурности са друге стране - рекла је Милена својевремено за емисију "Премијера".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas