Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милена Ћеранић се потпуно трансформисала: Певачица увела велике промене за повратак на сцену (ФОТО)

Милена Ћеранић се одлучила на велике промене

1681109306_5c3d30a3cabefe076800be91ef24e17bf9e756cf.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Од кад се појавила у такмичењу "Звезде Гранда" 2008. године и представила широј публици, певачицу Милену Ћеранић знако као црнку дугачке косе.

С обзиром на велику енергију коју има на сцени, публика је Милену брзо прихватила. Ипак уследила је медијска пуза од неколико година, а сада је певачица одлучила да се врати публици. Њен повратак прати и једна велика промена. Она је одлучила да драстично промени боју косе, па је сада плавуша.

Милена је иначе позната по томе да негује природан изглед и да се није подвргла естетским корекцијама попут њених бројних колегиница.

- Ништа на себи нисам радила, иако су ме прозивали да треба да оперишем нос, јер је крив. Хтела сам да ставим силиконе у груди док сам била џез балерина, то је било пре много година. Била сам очајна што моје другарице имају груди, а ја не. Међутим, убрзо сам постала задовољна собом и никад не бих ставила силиконе! Све моје колегинице знају да сам против тога. Силикони ми нису потребни - рекла је Милена једном приликом, преноси "Курир".

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas