Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"МИЛИ, САБЕРИ СЕ": Цеца Ражнатовић упутила колеги оштре речи - "Је л' ово обданиште?!"

Цеца Ражнатовић и Мили су се сукобили у последњој епизоди такмичења "Звезде Гранда", а током свађе су пале тешке речи

1707919736_Ftoo-Ataimages.rs-Ceca-i-Mili.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Последња емисија "Звезде Гранда" донела је прави хаос у жирију и свађу Светлане Цеце Ражнатовића и Александра Милића Милија који су се почастили жестоким увредама.

Иако често уме да контрира колегама из жирија, Мили је посебно у овој емисији био расположен за провокације, па је опасно заратио са Светланом Цецом Ражнатовић и Маријом Шерифовић.

Наиме, док је критиковао певање једне такмичарке из Цециног тима, Мили се нашао на тапету колегиница које нису бирале речи у окршају.

- Када си отишла горе, онда си пукла из све снаге, превише за ту песму, није то то – рекао је Мили, а Цеца се бесно надовезала:

- Пошто смо онима дали шест гласова, ајде да искасапимо свако будуће дете. Ма, то нема појма са животом.

У расправу се затим умешала Марија Шерифовић која није могла да остане имуна на Милићеве речи, па је жестоко одговорила.

- Мили, сабери се! Саша, је л’ смо у обданишту, шта је бре ово?

Расправа Цеце и Милија наставила се и касније кроз емисију, а продуцент је све време провоцирао бившу сарадницу како нема аргументе, док му је она без длаке на језику узвраћала.

- Аргумент ћеш добити исте секунде! Ућути више, прекини, човече! Да ли си чуо са парламентарно понашање у комуникацији? – говорила је певачица, док је Мили добацивао како није у праву.

Кулминација сукоба настала је у моменту када је Цеца села на столицу пред Милија, па је кроз песму и стихове „Иди па се лечи“ наставила да га провоцира.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas