Oglas
· · Komentari: 0

"MILI, SABERI SE": Ceca Ražnatović uputila kolegi oštre reči - "Je l' ovo obdanište?!"

Ceca Ražnatović i Mili su se sukobili u poslednjoj epizodi takmičenja "Zvezde Granda", a tokom svađe su pale teške reči

1707919736_Ftoo-Ataimages.rs-Ceca-i-Mili.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Poslednja emisija "Zvezde Granda" donela je pravi haos u žiriju i svađu Svetlane Cece Ražnatovića i Aleksandra Milića Milija koji su se počastili žestokim uvredama.

Iako često ume da kontrira kolegama iz žirija, Mili je posebno u ovoj emisiji bio raspoložen za provokacije, pa je opasno zaratio sa Svetlanom Cecom Ražnatović i Marijom Šerifović.

Naime, dok je kritikovao pevanje jedne takmičarke iz Cecinog tima, Mili se našao na tapetu koleginica koje nisu birale reči u okršaju.

- Kada si otišla gore, onda si pukla iz sve snage, previše za tu pesmu, nije to to – rekao je Mili, a Ceca se besno nadovezala:

- Pošto smo onima dali šest glasova, ajde da iskasapimo svako buduće dete. Ma, to nema pojma sa životom.

U raspravu se zatim umešala Marija Šerifović koja nije mogla da ostane imuna na Milićeve reči, pa je žestoko odgovorila.

- Mili, saberi se! Saša, je l’ smo u obdaništu, šta je bre ovo?

Rasprava Cece i Milija nastavila se i kasnije kroz emisiju, a producent je sve vreme provocirao bivšu saradnicu kako nema argumente, dok mu je ona bez dlake na jeziku uzvraćala.

- Argument ćeš dobiti iste sekunde! Ućuti više, prekini, čoveče! Da li si čuo sa parlamentarno ponašanje u komunikaciji? – govorila je pevačica, dok je Mili dobacivao kako nije u pravu.

Kulminacija sukoba nastala je u momentu kada je Ceca sela na stolicu pred Milija, pa je kroz pesmu i stihove „Idi pa se leči“ nastavila da ga provocira.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas