Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милица Павловић о ДЕТИЊСТВУ и празницима: "Седнемо на под и свако поједе шта год пожели"

Милица Павловић је највише волела када јој отац дође из инострнства и донесе јој слаткише

1671543095_Foto-Ataimages.rs-Miica-PAvlovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Милица Павловић је причала о свом детињству. Она се највише радовала када њен отац дође из иностранства и донесе јој слаткише. 

- Мој отац је долазио свега три или четири пута годишње, такав је случај са људима који раде у иностранству, како вам дозволе шефови, то знају и људи који сад раде у иностранству. То је неких 4 или 5 недеља, ако си добар радник па добијеш ту пету недељу. Он се шалио, додуше у свакој шали има пола истине, говорио је 'некад имам утисак да се више радујеш тим чоколадама у кеси, него ја када дођем са њима -  испричала је Милица пред камерама емисије "Еxклузив".

Прочитајте још: "Сигурна сам да је предосетио шта ће се десити": Снежана Ђуришић открила како су изгледали последњи дани њеног мужа (ФОТО)

Никада није била себична и све што добила би поделила са децом из комшилука.

- Али заиста у том моменту он донесе брдо чоколада и слаткиша и онда једва чекам да позовем комшилук и да са свима поделим. Седнемо на под и свако поједе шта год пожели. Новогодишњи поклони су ми углавном били везани за слаткише - открила је у поменутој емисији.

Милица увек истиче да је поносна на своје порекло и село одакле је потекла.

- Никада се нисам тога стидела, баш супротно, веома сам поносна што сам детињство провела у топлој, здравој и срећној атмосфери. Ми смо сви тамо као једна велика фамилија. Људи из Буниброда радују се сваком мом успеху као да је њихов. Много их волим, поносна сам што сам њихова и жалим све који имају потребу да ме исмевају јер сам девојка са села. Остварила сам своје снове, дошла у град, суочила се са амбицијама и успела - рекла је раније Милица за магазин "Сторy".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas