Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милица Павловић одговорила на прозивке Саре Јо: "Не знам зашто је то рекла, пиле смо кафу на аеродрому са њеним татом"

Павловићева је потпуно искрено прокоменарисала изјаву своје колегинице

1691741000_pacisarajo.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Сара Јовановић, познатија као Сара Јо, недавно је шокирала изјавом о колегиници Милици Павловић, те је том приликом рекла и да је не познаје. Ипак, Милица ју је сад демантовала.

Наиме, Милица Павловић је јуче направила гламурозну прослави поводом свог 32. рођендана и том приликом је прокоментарисали колегиницину изјаву.

- Не знам зашто је Сара Јо рекла да се не познајемо, можда је мислила да се приватно не знамо добро… Али ми се познајемо, сећам се да смо на аеродрому пиле кафу са њеним татом и водиле смо један леп разговор - рекла је Милица Павловић.

Подсетимо, Сара Јо је у емисији "Амиџи шоу", гостовала заједно са колегама певачима Албином, Сајфером и певачицама Мими Мерцедес и Ксенијом Кнежевић. У једном моменту одговарала је на питања са Инстаграма и једно се тицало њеног односа са Милицом Павловић.

- Јавно си подржала албуме Тее Таировић и Александре Пријовић, зашто ниси подржала Милицу Павловић? - прочитао је питање Амиџић, а Сара је била видно шокирана.

- Албино, хоћемо заједно? - нашалила се Сара, на конто тога што Албино и Павловићева нису у добрим односима.

- Свиђа ми се што смо на почетку, а већ се захуктава. Пре свега, Милица и ја се не познајемо. Ја много волим колегинице које су вредне, које раде на себи, које улажу, она је дефинитивно то. Али још више волим колегинице које све то раде, а не жале се и нису жртве константно, него само раде и имају фокус и то је то. Без претеране драме, више је то неки мој сензибилитет - рекла је Јовановићева.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas