Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милица Тодоровић је на данашњи дан пре 18 година победила у "Звездама Гранда": Овако је некада изгледала певачица (ФОТО)

Још тада се знало да ће бити велика звезда

1689692555_nikad_nije_kasno_14092021_0023.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

На данашњи дан пре 18 година, певачица Милица Тодоровић је победила у другој сезони престижног такмичења „Звезде Гранда“ и још тада је освојила срца публике. На друштвеним мрежама поделила је у носталгији фотографију где стоји као победница са наградом.

Милица се за такмичење пријавила као малолетна и својим вокалним способностима је све одувала и заслужено је победила и то као најмлађа учесница.

Ова млада и атрактивна певачица данас има изграђену музичку каријеру, њене песме су веома популарне како међу младима тако и међу старијим генерацијама, а поред музике показала је да има талента и у глуми.

Песмом Цеце Ражнатовић „Београд“ представља се жирију, а тада није могла ни да наслути да ће та аудиција диктирати пут којим ће њен живот ићи и каква музичка дива ће постати. Она је касније открила да је имала огромну трему с обзиром да је та аудиција њено прво велико појављивање.

-Нису ме тада питали ништа, питали су ме само шта ћу да певам, ја сам рекла немам појма. Имала сам велику трему, нисам знала ништа, било је стравично– рекла је Милица једном приликом.

Након тога њена каријера је само цветала, а Милица данас важи за једну од напопуларнијих певачица коју је изнедрило ово такмичење.

2014. године на Грандовом фестивалу осваја друго место са песмом ,,Коначна одлука“. Заједно са својим колегама Радом Манојловић, Банетом Мојићевићем, Дарком Лазићем и Топалком, била је део стручног жирија у Грандовом такмичењу за најмлађе ,,Неки нови клинци“.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas