Oglas
· · Komentari: 0

Milica Todorović je na današnji dan pre 18 godina pobedila u "Zvezdama Granda": Ovako je nekada izgledala pevačica (FOTO)

Još tada se znalo da će biti velika zvezda

1689692555_nikad_nije_kasno_14092021_0023.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Na današnji dan pre 18 godina, pevačica Milica Todorović je pobedila u drugoj sezoni prestižnog takmičenja „Zvezde Granda“ i još tada je osvojila srca publike. Na društvenim mrežama podelila je u nostalgiji fotografiju gde stoji kao pobednica sa nagradom.

Milica se za takmičenje prijavila kao maloletna i svojim vokalnim sposobnostima je sve oduvala i zasluženo je pobedila i to kao najmlađa učesnica.

Ova mlada i atraktivna pevačica danas ima izgrađenu muzičku karijeru, njene pesme su veoma popularne kako među mladima tako i među starijim generacijama, a pored muzike pokazala je da ima talenta i u glumi.

Pesmom Cece Ražnatović „Beograd“ predstavlja se žiriju, a tada nije mogla ni da nasluti da će ta audicija diktirati put kojim će njen život ići i kakva muzička diva će postati. Ona je kasnije otkrila da je imala ogromnu tremu s obzirom da je ta audicija njeno prvo veliko pojavljivanje.

-Nisu me tada pitali ništa, pitali su me samo šta ću da pevam, ja sam rekla nemam pojma. Imala sam veliku tremu, nisam znala ništa, bilo je stravično– rekla je Milica jednom prilikom.

Nakon toga njena karijera je samo cvetala, a Milica danas važi za jednu od napopularnijih pevačica koju je iznedrilo ovo takmičenje.

2014. godine na Grandovom festivalu osvaja drugo mesto sa pesmom ,,Konačna odluka“. Zajedno sa svojim kolegama Radom Manojlović, Banetom Mojićevićem, Darkom Lazićem i Topalkom, bila je deo stručnog žirija u Grandovom takmičenju za najmlađe ,,Neki novi klinci“.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas