· · Коментари: 0
РАСКИД

Огласила се Милица Тодоровић након раскида са Стругаром

Милица Тодоровић и Петар Стругар недавно су раскинули петомесечну везу, а популарна певачица први пут је одлучила да у медијима проговори на ту тему.

milica-i-petar.png
Сцреенсхот Yоутубе/АМИГ СХОW

Иако су деловали као складан пар и већ увелико планирали заједнички живот, Петар Стругар и Милица Тодоровић на изненађење многих, прекинули су своју романсу. Певачица није желела превише да открива детаље растанка са глумцем, али је оставила могућност и да време покаже, да ли ће се након читаве ове ситуације помирити.

Прочитајте још: Том Хенкс победио вирус

"Растали смо се на неко време, како бисмо видели да ли ћемо успети те неке препреке да превазиђемо. Можда смо погрешили што смо све дали у медије и превише екпонирали, али код мене све увек иде спонтано, тако да ја ништа не планирам, многи би сад рекли искористила је медијски простор због момка,  али то није истина наравно, код мене ти је све увек, тако како је. Видећемо шта ће бити на даље", изјавила је певачица.

Прочитајте још: СИН ПЛАЋЕНОГ УБИЦЕ: Отац холивудског глумца је осуђен на две доживотне казне

Милица се иначе тренутно налази у свом родном Крушевцу због ванредног стања у нашој земљи, где ужива у кругу породице, са којом због обавеза у протеклих пар година, није имала прилике да проводи пуно времена. Певачица истиче, да је углавном и на друштвеним мрежама, у виртуалној комуникацији са својим колегама, пријатељиима, али и обожаваоцима.

Подсетимо, певачица и глумац ушли су у романсу након што су се упознали на снимању једног њеног спота. 

Прочитајте још: Будите принцеза и понесите хаљину као Кејт Мидлтон (Фото)

"У вези смо. Прво смо се упознали јер сам позајмила његовог коња за спот, након тога сам му послала поруку на Инстаграму: 'Е, леп ти коњ', па је било доскочица разних. Јако је духовит и тиме ме је освојио, дефинитивно су нам се шифре поклопиле. Није било завлачења, код мене је то увек све коректно, али он је мене мувао први", у Амиџију је открила Милица почетком ове године.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.