Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Милица Тодоровић описала борбу са корона вирусом: Била сам јако уплашена

Популарна певачица коначно се изборила са вирусом

1596019454_1_svadba_andjelkovic_20092018_0023.jpg
Oglas

Милица Тодоровић, као и већина њених колега нашла се у веома непријатној ситуацији, када је сазнала да је заражена корона вирусом.

Прочитајте још: Због чега је Бојан Маровић КОНАЧНО НА СЛОБОДИ? (ФОТО)

Певачица је ското 20 дана имала констанрно високу температуру, коју није могла да скине ни помоћу лекова. Милица каже да је у почетку била веома јака, али да су постојали и тренуци, када је хватао страх.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Осмех говори све! 🥰 Најбољи @ксилккератин #милицатодоровиц #ксилккератин

А пост схаред бy Милица Тодоровиц (@милицатодоровицоффициал) он

- Била сам јако малаксала и добила сам температуру коју нисам успела да скинем неколико дана. Потом је почела и глава ужасно да ме боли и потпуно сам изгубила снагу. Како нисам имала неке јаче симптоме, нисам паничила, само сам желела да све прође што пре јер ме је температура мучила скоро две и по недеље. Нису ми помогли ни лекови, а ни инфузије које сам примила - каже Милица и открива да су јој најтеже падали одласци у болницу на анализе:

Прочитајте још: Андреана Чекић открила због чега је прекинула пријатељство са Аном Севић и Слађом Аллегром

- Плакала сам док сам гледала око себе оболеле у болници, обузели су ме страх и немоћ - открила је Милица Тодоровић и додала да јој је ипак најтеже пало када се заразила и њена мајка Јасмина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Моја мама најлепса! Волим те! ❤ @јасмина.тодоровиц67 @ксилккератин #милицатодоровиц

А пост схаред бy Милица Тодоровиц (@милицатодоровицоффициал) он

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas