Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милица Тодоровић открила да посећује свештеника: "Хвала Секи Алексић и Вељку што су ме упознали са њим"

Певачица је признала да због обавеза није могла да испоштује пост

1673161385_milicatod.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Милица Тодоровић открила је у чему је нашла мир и проговорила о удаји.

Наиме, Тодоровићева је искрено испричала да је највише усрећују разговори са свештеником из Старе Пазове.

- Много сам срећна што су ме Сека и њен супруг Вељко упознали са човеком као што је отац Никола. Од тада редовно идем у цркву и разговарам са њим. Он ми је као психолог, њему могу све да кажем. Лечи ми душу - признала је Милица.

Милица је истакла да ове године није испоштовала Божићни пост.

- Обично постим, али овог пута нисам успела јер сам имала много обавеза. Обратила сам се свом духовнику, који ми је рекао да није проблем ако прескочим неки пост: "Мила моја, немој да постиш ако радиш много и уколико не можеш да издржиш пост. Шта ћеш кад ти је такав посао. Није то ништа против Бога." Одмах ми је било лакше - додала је певачица.

Прочитајте још: Хејли Бибер о посттрауматском поремећају након "малог можданог удара": "Борила сам се са страхом да ће се поновити"

Осим што се окренула цркви и Богу, Милица ужива у припреми најрадоснијег хришћанског празника. Она Божић прославља у родном Крушевцу.

- Обожавам Божић! Тог дана је код нас увек весело. Уносимо бадњак у кућу, а онда пијучемо испод стола као пилићи. Мама меси чесницу, јер ја нисам врсна куварица, а и не волим послове у кухињи. Пробала сам да направим чесницу, али ми је успела тек из трећег пута - испричала је она кроз смех.

На питање о томе да ли постоји неко коме треба нешто да опрости, певачица је одговорила следеће:

- Да. Са том особом нисам у контакту. Надам се да ћу једног дана да смогнем снаге да јој опростим. Али постоји и један дечко који мени треба да опрости, а још није. Реч је о клавијатуристи Дину из Црне Горе, који се наљутио на мене јер сам се нашалила на његов рачун. Од срца сам га молила за опроштај, али није га прихватио. Много ми је жао што ми је замерио шалу. Увек се извиним када погрешим. Више волим да изгладим односе него да прецртам неког из живота - признала је Милица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas