Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милица Тодоровић изненадила детаљима из живота и открила како би назвала свој нови албум

Певачица у свом стилу открила непознате детаље о себи

1671100406_milica-todorovic-.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Певачица Милица Тодоровић говорила је за К1 телевизију у емисији „Кец на једанаест“ о томе како је дошло до њене обраде чувене „Цесарице“ Оливера Драгојевића, дружењу са Новаком на „босанским пирамидама“ и њеном „неамбициозном“ новом албуму.

Прочитајте још: Славље у дому Бенчина: Петар је ван себе од среће - породица добија новог члана (ФОТО)

- Јавила ми се а капела група Фамос и предложила да заједно обрадимо „Цесарицу“ Оливера Драгојевића. Они су добили права од његове породице, а ја сам с одушевљењем одмах прихватила ту понуду јер обожавам Оливера, његове песме и његов рад. Снимање наше обраде је била изузетна част и право задовољство – казала је она за телевизију К1.

Позната певачица је открила у емисији „Кец на једанаест“ да слободно време проводи на „босанским пирамидама“, баш као и Новак Ђоковић.

- Ја обожавам град Високо јер има невероватну енергију и професора Семира Османагића и кад год нађем слободног врмена одем тамо да се „обновим“, тамо сам се и преселила са Нолетом, који тамо често одлази.

Милица је признала да жели бити амбициознија особа у односу на то каква је сада.

Прочитајте још: НИШТА НИЈЕ СЛУТИЛО НА ТРАГЕДИЈУ: Свет је застао у неверици, након изненадне смрти познатог плесача и Ди-џеја, који је увек имао осмех на лицу (ФОТО)

 - Ја сам заиста једна лења особа, нисам баш толико амбициозна, али планирам да то променим тако што ћу у априлу избацити цео нови албум. Једноставно бих га назвала „купус“, јер стварно има свега и свачега. И грчки правац и праве народњаке и поп песме, а имамо и старинске, нови призвук, дует са Газда Пајом, имам све и свашта – закључила је она за К1 телевизију.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas