Oglas
· · Komentari: 0

NIŠTA NIJE SLUTILO NA TRAGEDIJU: Svet je zastao u neverici, nakon iznenadne smrti poznatog plesača i Di-džeja, koji je uvek imao osmeh na licu (FOTO)

Stiven Bos delovao je kao da ima sve: srećnu porodicu, karijeru i optimizam

1671093590_profimedia-0410986701-Sir-Twich-a-lot-naslov.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Izgledalo je da sa samo 40 godina, zavidnom karijerom i naizgled srećnim porodičnim životom, Stiven ima sve.
Uvek prepoznatljiv po osmehu koji nije skidao s lica, pre samo par dana on je proslavio 9 godina braka sa Alison Holker, sa kojom deli dovje dece, kao i ćerku iz njene prethodne veze. Par je uvek u svojim objavama na društvenim mrežama delovao veselo i idilično, a postali su poznati po videima u kojima plešu zajedno.

Niko nije ni slutio da će se tragedija desiti, a posebno da će neko poput Stivena dići ruku na sebe, jer se po izveštajima sumnja da je u pitanju samoubistvo. 
Naime kako se navodi u medijima, njegova supruga Alison pozvala je policiju u Los Anđelesu, nakon što je Stiven izašao iz njihove porodične kuće, bez auta, i uputio se u nepoznatom pravcu. Kako je objasnila, nije mu bilo svojstveno da ode bez kola. Očevici u hotelu u kom je Stiven odseo, čuli su pucnjeve i pozvali policiju.

Pročitajte još: U DOBRU I U ZLU: Ovo su najdugovečniji brakovi na estradi, ljubavi koje odolevaju pečatu vremena! (FOTO)

Motivi za ovako nešto nisu poznati,  Stiven nije ostavio nikakvu poruku kako navodi ''The Sun'', ali je u hotel poneo samo jedan prtljag sa sobom. Hotel u kome se nesreća dogodila je udaljen samo 14 minuta hoda od njegovog doma. 
Stiven, poznatilji pod nadimkom ''SirTwich A lot'' postao je veoma popularan učešćem u emisiji ''Ellen Degeneris Show'' gde je nastupao kao Di džej, a često je i pokazivao veoma zanimljive plesne koreografije.
Nakon što je saznala za tužne vesti, Elen Dedženeris je uz zajedničku sliku na svom Instagram nalogu napisala:

- Srce mi je slomljeno. tWitch je bio čista ljubav i svetlost. On je bio moja porodica, i ja sam ga volela čitavim srcem. Nedostajaće mi. Molim vas pošaljite ljubav i podršku Alison i njihovoj prelepoj deci- Vesli, Madox i Zaia.

Mnoge ličnosti iz Holivuda, koje su ga poznavala i sa kojima je sarađivao uputile su reči kojom izražavaju tugu i nevericu.
U svojoj poslednjoj objavi na Instagramu, vidi se kako pleše sa suprugom, u sobi dekorisanoj za Božić, i ništa ne sluti na to da u ovoj srećnoj porodici postoje određeni poroblemi.

Pročitajte još: MEKANI PRISTUP ŽIVOTU: Šta je to, i kako nam pomaže kada se suočimo sa stresom?

Alison Holker (34) je u svojom zvaničnom saopštenju napisala sledeće:

- Sa teškim srcem moram da podelim da nas je moj muž Stiven napustio. Stiven je osvetlio svaku sobu u koju bi ušao. On je vrednovao porodicu, prijatelje i društvo iznad svega, i vodio se ljubavlju i svetlošću, to je bilo sve za njega. On je bio srž naše porodice, najbolji muž i otac, i inspiracija svojim fanovima. Sigurna sam da neće proći dan da nećemo slaviti uspomenu na njega.
Molimo vas za privatnost u ovom teškom trenutku za mene, i posebno za naše troje dece. Stivene, volimo te, nedostaješ nam, i uvek ću sačuvati poslednji ples za tebe, napisala je ona.

Šta je dovelo do ovog tragičnog događaja, ostaje da se utvrdi.  

 

SOS Telefon za prevenciju samoubistva 

Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubista dostupna je 24 sata dnevno. Ona je deo projekta Ministarstva zdravlja i Klinike za psihijatrijske bolesti ''Dr Laza Lazaervić''. Na raspolaganju vam j etim edukovanih profesionalaca iz domena mentalnog zdravlja, koji pružaju podršku i pmoć, savetima i intervencijom u kriznim situacijama rade na prevenciji samoubistva. Oni kojima je neophodna pomoć mogu da pozovu na broj:

0800/309-309, opcija 1.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas