Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

Милош Биковић о ИСКУСТВУ СА ДЕВОЈКАМА у Русији: "Тамо оне стартују момке и има доста силиконских лутки", а добио је и УПОЗОРЕЊЕ! (ФОТО)

Глумцу Милошу Биковићу сигурно није лако међу Рускињама.

1636453486_pjimage--23-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ биковиц
Oglas

Приликом гостовања у емисији Балкан инфо, глумац Милош Биковић се осврнуо на живот у Русији и са гледаоцима поделио искуство са Рускињама. 

Рускиња или Српкиња?

На питање водитеља да ли су лепше Рускиње или Српкиње, Биковић је одговорио дипломатски:

- Рускиње су јако лепе жене, барабар су са нашим. Не бих се опредељивао ни за Рускиње ни за Српкиње. Лепа жена је лепа жена, одакле год да долази. Не можеш да се определиш на основу пасоша. Може да буде и Кинескиња.

Прочитајте још: ШТА ЈЕ ВАЖНИЈЕ: МАМА ИЛИ НОВАЦ? Принц Хари треба да се одрекне уговора вредног 100 милиона фунти због "Круниног" приказа принцезе Дајане, након речи њене блиске пријатељице (ФОТО)

Биковић је објаснио да и тамо постоје старлете и какав систем вредности влада код жена.

- Ја сам приметио неколико елемената. Имамо тај елемент који је жена која би се у Европи сматрала нееманципованом женом. Жена која држи кућу, можда ради неки посао, али је домаћица. И то је, ја мислим, главни корпус женске популације.

- Онда има један део, то су ове силиконске девојке. Веселе девојке које лове мушкарце у клубовима, ресторанима и траже да се закаче. И оне су домаћице и то, само што каријеру граде на основу свог спољног изгледа и онда траже да им он отвори неки ресторан, неки бизнис или да их издржава. 

Ако упознаш девојку, врло брзо дођете до разговора где она дође до тебе да ти нешто скува

- Прва категорија жена је везана за традиционалне вредности, док је друга категорија везана за Инстаграм вредности. Има и трећа категорија - то су самосталне жене. То су жене које раде, заузимају високе функције, доста зарађују и немају ту врсту перцепције да она тражи мушкарца, него тражи партнера и неку врсту равноправности. 

Жене прилазе мушкарцима

Будући да у Русији има знатно више жена, него мушкараца, Биковић је објаснио како се то одражава на њихове односе.

- Жене се тамо такмиче и некако код њих мушкарац ретко кад има потребу да приђе некој девојци. Пасивни су зато што их мање, а оне се такмиче и доста су агресивне у томе. 

А на питање какво је његово искуство са тим "агресивним" удварачицама, Биковић је одговорио:

- Ако упознаш девојку, врло брзо дођете до разговора где она дође до тебе да ти нешто скува. Упознали сте се, нешто сте разговарали и после пет минута буде, ето, ако хоћеш, знаш... А мени су тамо рекли: "Пази, ако ти тође у стан, нећеш је више никад избацити". Наравно, то не важи за све.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas