Oglas
· · Komentari: 1

Miloš Biković o ISKUSTVU SA DEVOJKAMA u Rusiji: "Tamo one startuju momke i ima dosta silikonskih lutki", a dobio je i UPOZORENJE! (FOTO)

Glumcu Milošu Bikoviću sigurno nije lako među Ruskinjama.

1636453486_pjimage--23-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ bikovic
Oglas

Prilikom gostovanja u emisiji Balkan info, glumac Miloš Biković se osvrnuo na život u Rusiji i sa gledaocima podelio iskustvo sa Ruskinjama. 

Ruskinja ili Srpkinja?

Na pitanje voditelja da li su lepše Ruskinje ili Srpkinje, Biković je odgovorio diplomatski:

- Ruskinje su jako lepe žene, barabar su sa našim. Ne bih se opredeljivao ni za Ruskinje ni za Srpkinje. Lepa žena je lepa žena, odakle god da dolazi. Ne možeš da se opredeliš na osnovu pasoša. Može da bude i Kineskinja.

Pročitajte još: ŠTA JE VAŽNIJE: MAMA ILI NOVAC? Princ Hari treba da se odrekne ugovora vrednog 100 miliona funti zbog "Kruninog" prikaza princeze Dajane, nakon reči njene bliske prijateljice (FOTO)

Biković je objasnio da i tamo postoje starlete i kakav sistem vrednosti vlada kod žena.

- Ja sam primetio nekoliko elemenata. Imamo taj element koji je žena koja bi se u Evropi smatrala neemancipovanom ženom. Žena koja drži kuću, možda radi neki posao, ali je domaćica. I to je, ja mislim, glavni korpus ženske populacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

- Onda ima jedan deo, to su ove silikonske devojke. Vesele devojke koje love muškarce u klubovima, restoranima i traže da se zakače. I one su domaćice i to, samo što karijeru grade na osnovu svog spoljnog izgleda i onda traže da im on otvori neki restoran, neki biznis ili da ih izdržava. 

Ako upoznaš devojku, vrlo brzo dođete do razgovora gde ona dođe do tebe da ti nešto skuva

- Prva kategorija žena je vezana za tradicionalne vrednosti, dok je druga kategorija vezana za Instagram vrednosti. Ima i treća kategorija - to su samostalne žene. To su žene koje rade, zauzimaju visoke funkcije, dosta zarađuju i nemaju tu vrstu percepcije da ona traži muškarca, nego traži partnera i neku vrstu ravnopravnosti. 

Žene prilaze muškarcima

Budući da u Rusiji ima znatno više žena, nego muškaraca, Biković je objasnio kako se to odražava na njihove odnose.

- Žene se tamo takmiče i nekako kod njih muškarac retko kad ima potrebu da priđe nekoj devojci. Pasivni su zato što ih manje, a one se takmiče i dosta su agresivne u tome. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

A na pitanje kakvo je njegovo iskustvo sa tim "agresivnim" udvaračicama, Biković je odgovorio:

- Ako upoznaš devojku, vrlo brzo dođete do razgovora gde ona dođe do tebe da ti nešto skuva. Upoznali ste se, nešto ste razgovarali i posle pet minuta bude, eto, ako hoćeš, znaš... A meni su tamo rekli: "Pazi, ako ti tođe u stan, nećeš je više nikad izbaciti". Naravno, to ne važi za sve.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas