Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милош Биковић одговорио на прозивке Јелене Карлуеше: Глумац поручио само једно

Глумац се није пронашао у прозивкама популарне певачице

1667893160_bikovic-karleusa.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Милош Биковић, појавио се пре неколико дана на једном београдском догађају, где је одговарао на питања везаним за његову каријеру, али су присутни медији желели и да прокоментарише прозивку коју му је упутила Јелена Карлеуша.

Прочитајте још: У филму "Жикина династија" био је ожењен Маријом, а ово је права супруга легендарног БОБЕ (ФОТО)

Млади и популарни глумац, није желео превише да се осврће на коментаре Јелене Карлеуше, јер га нису претерано погодили, већ је само кратко прокоментарисао:

"Људи из неког разлога имају потребу да мене убацују у многе приче којима ја не припадам. Ја се налазим на неким насловним странама и у неким причама које су ми неинтересантне, нити сматрам да су смислене. Не сматрам да здраве особе треба да се баве таквим темама, тако да бих и овог пута прескочио да коментаришем", рекао је Милош Биковић.

Подсетимо, Јелена је пре извесног времена изнела мишљење о људима који се баве ловом и том приликом поред Вука Костића "прозвала" и Милоша Биковића:

 

"Они који убијају животиње из забаве су психопате, нељуди. Дигните глас против убијања недужних жвотиња! То што је неко глумац, Костић или Биковић или К*ротић, не умањује чињеницу да је реч о убицама недужних животиња из пуке обести и забаве (приметили сте да ми глумци генерално иду на к**ац)! Будимо људи против нељуди. Будимо глас онима који не могу да говоре! Будимо заштита немоћних и недужних", написала је Јелена раније на друштвеној мрежи Инстаграм.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas