Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Мина Костић проговорила о тучи са колегиницом: "Дирала је тамо где не треба!" (ВИДЕО)

Певачица проговорила о немилом догађају

1613749239_New-Project--1-.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Мина Костић, једна је од ретких дама са наше естраде која увек јавно каже оно што мисли. Тако је и овога пута испричала шта се догодило када се потукла са колегиницом.

Прочитајте још: Популарни певач фановима показао како је изгледао као дечак - да ли га препознајете? (ФОТО)

Сукоби на естради су веома честа појава, али заиста је ретко да вербална свађа, прерасте и у физички обрачун. Ипак, један овакав се догодио пре скоро 13 година, када су се на снимању "Гранда", потукле Мина Костић и Индира Арадиновић Индy.

Тада се спекулисало да је Индy у вези са Мининим бившим супругом Тиосавом Сретеновићем Тиком. Након 13 година, Костићева се приситила овог инцидента и рекла како је он што се тиче ње заборављен и да је то била једна велика глупост.

Прочитајте још: Погоди ко је? Данас је права лепотица, а ћерка је наше највеће фолк звезде (ФОТО)

-Тада сам била јако у лошој ситуацији. Дирала је тамо где не треба, вероватно је неко саветовао. Мени је јако жао због тога што се десило и сигурно да се неко стиди због тога - изјавила је Мина у емисији "Ексклузив".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas