Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мирјана Бобић Мојсиловић је рано остала без супруга и никада више није желела да се уда: "Нисам желела да угрозим ћерку"

Супруг Мирјане Бобић Мојсиловић био је углед доктор, а преминуо је врло млад, у 37 години

1707728185_panel_azbuka_nasilje_07022024_0014.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Књижевница и сликарка Мирјана Бобић Мојсиловић позната је по свом широком осмеху и позитивном ставу према животу, ипак, мало ко зна да је као млада доживела велику тугу.

Наиме, њен супруг и познати доктор Љубомир Мојсиловић преминуо је у 37. години, када је њихова ћерка имала само годину дана.

Како је касније причала, она није остала заувек сама након губитка, али никад није имала намеру да се уда како не би угрозила ћерку. Након што је Мила одрасла, Мирјана ни сама више није имала потребу за новим браком.

- Не кријем свој приватни живот. Било је љубави у мом животу, страсти и лудила и свега, али очигледно никада нисам хтела да се удам. Свесно сам бирала мушкарце с којима нисам могла да остварим ту врсту везе, да не бих угрозила своју ћерку, а сада ме удаја не занима. Удата сам за своју слободу - испричала је Мирјана једном приликом.

- Ја никоме не препоручујем то. За дете је та ситуација увек потресна и оно је увек оштећено. Ако се у тој вези роди још неко дете, то је увек катастрофа за ово прво.

На питање водитељке "да ли јој је због тога ћерка захвална због тога", Мирјана је одговорила отворено.

- Никада јој нисам причала са њом на ту тему. Замисли каква је то мајка када жели да јој ћерка буде за било шта захвална - изричита је била Мира.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas