Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мирка Васиљевић објаснила због чега се још није удала за Вујадина: "Инсистира на венчању"

Глумица Мирка Васиљевић и некадашњи фудбалер, а данас помоћни тренер фудбалског клуба Црвена звезда, Вујадин Савић, у вези су 14 година и имају четворо деце - синове Андреја и Михајла и ћерке Анику и Адријану

1688278020_amig_show_13092022_0085.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Њихово познанство сеже још од малих ногу, а један случајни сусрет у тинејџерским данима пробудио је љубав која траје до данас.

Они везу још увек нису крунисали браком, имају четири наследника, а глумица каже да би волела још деце и да су увек замишљали да имају велику породицу, што им се и остварило.

- Хоћу још двоје деце! Свако наше дете се рађало у моменту када смо то желели. Таман кад смо помислили да нам је троје довољно, зафалио нам је бебећи мирис и родила нам се Аника! Деца су дар од Бога, наша највећа срећа и богатство. Време ће показати колико ћемо још деце имати, зато не знам тачно да кажем датум кад ћу опет родити - прича Мирка за Информер. 

Лепа глумица каже да су она и бивши фудбалер одувек желели велику породицу:

- Вујадин и ја смо желели да се млади остваримо као родитељи. Успели смо у томе и свако дете се родило из љубави. Одувек смо желели да имамо велику породицу, стварно уживам кад сам с децом. Да живимо у времену наших бака и дека сигурно бих имала и више деце. Данас је то озбиљна организација и финансијски је незгодно уколико желимо да путујемо и да се деца квалитетно школују, једу, пију, облаче...

Мирка је с Вујадином већ 11 година. Глумица прича да су се њих двоје много променили:

- Много тога се променило од моје 19. године, откад смо заједно. Обоје смо зрелији, имамо децу... Боље се познајемо, много смо постигли и заједно и појединачно. Више се не свађамо око неких ствари као тинејџери. Мада, док год се посвађамо око глупости, на правом смо путу. Ако успемо да се насмејемо током свађе, значи да, заправо, немамо никакве проблеме! Битно је да међу нама нема љубоморе. Ја сам увек за ред, рад и дисциплину, па он нема ни разлога да буде љубоморан.

Мирка каже да Вујадин жели свадбу, али она још не!

- Вујадин инсистира на венчању, каже: "Био би ред". И сви око нас то кажу. Стварно мислим да ће се то десити једног понедељка, проблем је мањак слободног времена - завршава причу глумица.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas