Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Мислила сам да губим разум": Џенифер Лопез проговорила о паничном нападу који јој је променио живот

Проговорила о озбиљном здравственом проблему данашњице

1653982730_dzenifer-lopez.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џенифер Лопез са својим пратиоцим често дели дешавања из приватног живота, а овога пута славна звезда је у  интервјуу за документарни филм "Халфтиме", који прати живот певачице, причала  о здравственим проблемима, односно нападу панике који јој је променио живот.

Прочитајте још: Анастасија Ражнатовић открила због чега се Цеца Расплакала на рођендану: "И мени су кренуле сузе"

- Било је периода у мом животу када сам спавала три до пет сати ноћу. Била бих на снимању по цео дан, а затим бих ишла у студио где сам проводила по целу нож, викендом би се снимали спотови или бих имала наступе. Све то је здравствено јако утицало на здравље, па је добила један панични напад који је потпуно парализовао.

Џенифер је у интервјуу открила да није знала шта јој се догодило и да је била престрављена. 

- Седела сам и размишљала шта треба да урадим тог дана, ођедном сам осетила да не могу да се померим - рекла је Џенифер и додала да није знала шта је снашло. 

Момак из њеног обезбеђења одмах је одвео код лекара, којег је питала да ли је изгубила разум или можда полудела. 

-Сада знам да је то био класичан напад панике, изазван исцрпљеношћу, али у то време никада нисам чула за тај термин - додала је певачица.

Доктор који је прегледао, дао јој је сјајан медицински савет, да иако не може да промени потпуно начин живота, саветовао је да треба да спава између 7 и 9 сати дневно, да избегава кофеин и да вежба. 

Прочитајте још: Елтона Џона 24 сата делило од смрти: Славни певач проговорио о борби за живот

Тада је схватила колике последице могу да буду, уколико игнорише потребу тела и ума, како би била здрава: "тако је почео мој пут ка здрављу". Џенифер данас примењује савете лекара, спава 7 сати, не пије кафу и алкохол, не конзумира цигарете и храни се здраво.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas