Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Мислила сам да више нећу ни певати, била сам претужна": Драгана Мирковић проговорила о великој ТРАГЕДИЈИ која се догодила на почетку њене каријере

Певачица Драгана Мирковић је на почетку каријере изгубила јако блиску особу

1697625576_Foto-Ataimages.rs-Dragana-Mirkovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Драган Мирковић се опробала и као глумица. Било је то 1994. године када је снимила филм „Слатко од снова”, причу о девојци Дени која ради у „Мекдоналдсу”, а док сања о музичкој каријери, посећује је дух Елвиса Прислија.

Драгана се у једној емисији присетила свог излета у филмске воде и ненадмашне екипе која јој је правила друштво.

- Имала сам привилегију да ‘глумим’ са изванредним људима. Почевши од легендарног Бате Живојиновића, затим Манда, па Бранка Катић, па Зоран Цвијановић, он је исто био сјајан, па Небојша Бакочевић, Горица Поповић која се појавила у једној сцени, преслатка - рекла је Драгана, па додала:

- С једне стране, имам фантастичне успомене јер је стварно била радост и привилегија радити у таквом друштву. И данас када се чујем с Бранком, мени је то иста она Бранка с којом сам снимала филм. Ништа се није променила - истакла је фолк дива.

 

Но, „Слатко од снова” оставило је велики ожиљак на њеној души. Током рада на овом остварењу догодила се трагедија од које се није опоравила.

- И данас имам горак укус у устима кад се сетим филма, и то због једне ствари. Мој велики пријатељ и менаџер због којег сам пристала да радим филм је преминуо. Све се догодило у три дана - рекла је она, па наставила:

- Умро је буквално на средини снимања. Била сам неупотребљива... Први пут сам доживела да мени неко драг тако оде. Никог до тада нисам изгубила, ни из уже, ни из шире породице. Као да сам изгубила неког свог - рекла је Драгана.

Пријатељ и сарадник о којем је реч био је чувени естрадни менаџер Рака Ђокић, заслужан и за каријеру Лепе Брене. Преминуо је после тешке операције и није стигао да види Драганино остварење.

- Мислила сам да више нећу ни певати, била сам претужна - причала је даље певачица, па додала:

- А онда ми је у једном моменту Манда рекао: „Али Драгана, зар не мислиш да му дугујеш да завршимо филм?”... И завршили смо - испричала је Драгана за магазин "Хелло!".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas