Oglas
· · Komentari: 0

"Mislila sam da više neću ni pevati, bila sam pretužna": Dragana Mirković progovorila o velikoj TRAGEDIJI koja se dogodila na početku njene karijere

Pevačica Dragana Mirković je na početku karijere izgubila jako blisku osobu

1697625576_Foto-Ataimages.rs-Dragana-Mirkovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Dragan Mirković se oprobala i kao glumica. Bilo je to 1994. godine kada je snimila film „Slatko od snova”, priču o devojci Deni koja radi u „Mekdonaldsu”, a dok sanja o muzičkoj karijeri, posećuje je duh Elvisa Prislija.

Dragana se u jednoj emisiji prisetila svog izleta u filmske vode i nenadmašne ekipe koja joj je pravila društvo.

- Imala sam privilegiju da ‘glumim’ sa izvanrednim ljudima. Počevši od legendarnog Bate Živojinovića, zatim Manda, pa Branka Katić, pa Zoran Cvijanović, on je isto bio sjajan, pa Nebojša Bakočević, Gorica Popović koja se pojavila u jednoj sceni, preslatka - rekla je Dragana, pa dodala:

- S jedne strane, imam fantastične uspomene jer je stvarno bila radost i privilegija raditi u takvom društvu. I danas kada se čujem s Brankom, meni je to ista ona Branka s kojom sam snimala film. Ništa se nije promenila - istakla je folk diva.

 

No, „Slatko od snova” ostavilo je veliki ožiljak na njenoj duši. Tokom rada na ovom ostvarenju dogodila se tragedija od koje se nije oporavila.

- I danas imam gorak ukus u ustima kad se setim filma, i to zbog jedne stvari. Moj veliki prijatelj i menadžer zbog kojeg sam pristala da radim film je preminuo. Sve se dogodilo u tri dana - rekla je ona, pa nastavila:

- Umro je bukvalno na sredini snimanja. Bila sam neupotrebljiva... Prvi put sam doživela da meni neko drag tako ode. Nikog do tada nisam izgubila, ni iz uže, ni iz šire porodice. Kao da sam izgubila nekog svog - rekla je Dragana.

Prijatelj i saradnik o kojem je reč bio je čuveni estradni menadžer Raka Đokić, zaslužan i za karijeru Lepe Brene. Preminuo je posle teške operacije i nije stigao da vidi Draganino ostvarenje.

- Mislila sam da više neću ni pevati, bila sam pretužna - pričala je dalje pevačica, pa dodala:

- A onda mi je u jednom momentu Manda rekao: „Ali Dragana, zar ne misliš da mu duguješ da završimo film?”... I završili smo - ispričala je Dragana za magazin "Hello!".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas