Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мистериозна смрт младе глумице: Узрок трагичног догађаја од пре 13 година и даље није познат, брат тврди да је убиство

Млада глумица преминула је 2009. у 32. години

1660723163_britani.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Мистериозну смрт Британи Марфи и након више од деценије у центар дешавања ставио је документарни филм под називом "Шта се догодило, Британи Марфиy?", који открива све о последњим данима младе глумице, али и њеног супруга Симона Моњацка, који је преминуо само пет месеци након њене смрти.

Прочитајте још: БОЈАНА БАРОВИЋ показала труднички стомачић: Ова трудноћа јој пада теже од прве две, ево и због чега (ФОТО)

- Њена смрт је била тако бизарна и има толико преокрета-  каже извршни продуцент бади Деј. Истичу како је Марфи била јако љубазна према свима.

Шминкерка Триста Јордан, која се појављује у документарцу и која је радила са глумицом на последњем филму "Сометхинг Wицкед" из 2009., каже да је њена појава у последњим месецима била алармантна.

"Имала је ноге као бамби и није могла да устане"

- Очи су јој биле толико утонуле и деловала је тако тужно. Није била сама. Била је у толикој боли. Имала је Бамбијеве ноге и није могла да устане - рекла је Џордан и додала:

- Била је тако великодушна, брижна и увек је мислила на све остале. Сви су је волели - каже Бади Деј.

Ипак, полубрат младе глумице мисли да је ова мистерија повезана због дугова, које је њен супруг Сајмон имао, због лоше вођених послова.


- Морате да гледате ко скупља новац. Не знам. Сваки пут кад се њен филм емитује, неко добија паре. Ко има новац, тај зна истину - закључио је он. - Око Британи је била група од 15-30 људи и рећи ћете ми да нико не зна ништа? Шалите ли се? Када бих имао новца да правилно истражим њену смрт, све бих их испитао, али они не би ни причали са мном.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas