Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Млада глумица о борби са БУЛИМИЈОМ: "Уопште не видиш себе онаквог какав јеси"

Матеа Милосављевић о борби са булимијом говори јавно, са жељом да некоме помогне

1700666716_hm_rabanne_06112023_0464.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Глумица Матеа Милосављевић својевремено је имала проблем са булимијом, о чему је решила и јавно да проговори.

Матеа је описала тренутак када је схватила свој проблем.

- Сећам се да сам отишла код психијатра, он је имао неко огледало и каже: "Ајде, стани сад испред огледала", ја сам стала, он ми је рекао да ставим руке на кукове и гледај се на огледало и само руке повуци равно према огледалу да видиш колика си. Е, сад особе које пате од булимије у том тренутку, моје руке су ишле шире од кукова, то је тад та твоја перцепција себе. Уопште не видиш себе онаквог какав јеси. Мени је та вежба стварно била, кад сад видела своје руке, онда сам схватила да треба да радим на томе - рекла је глумица за подцаст "528фм".

Иначе, глумица Матеа Милосављевић (33), звезда серије "Игре судбине" започела је романсу са колегом Милошем Петровић, познатији као Тројпец (37).

Глумица која је популарност стекла улогом Софије Шубаревић у серији "Игра судбине" и њен колега кога јавност зна по улози криминалца из филма и серије "Јужни ветар" своју везу почели су пре два месеца.

- Њих двоје су се упознали у септембру 2019. године на снимању филма и серије "Хотел Београд", где су обоје играли епизодне улоге. Од тада су остали у контакту, а и често су се виђали јер имају много заједничких пријатеља. У последњих неколико месеци њихово дружење је постало све интензивније, проводили су доста времена заједно, стално су се чули и љубав им се догодила спонтано. Везу су отпочели летос и од тада се не раздвајају - прича извор.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas