· · Коментари: 1

МОГЛА ЈЕ ДА ПОСТАНЕ МИЛИОНЕРКА: Ово је бивши дечко Драгане Мићаловић, а његовог БРАТА зна цео свет! (ФОТО)

Љубавни живот Драгане Мићаловић у последњих неколико месеци потпуна је мистерија, како је глумица фокусирана на своју каријеру, а ево којег мушкарца је лудо волела и шушкало је да ће чак и стати пред олтар са њим.

1628059697_deagana-micalovic.jpg
Фото: ИнстаграмСцреенСхот/хипокампелефентокамела

Глумица Драгана Мићаловић ретко коментарише свој љубавни живот, сходно томе што жели да фокус пре свега буде на њеном раду и уметничком стваралаштву. Пре неколико месеци, Драгана је раскинула дугогодишњу везу са партнером, бизнисменом Стеваном Пурићем, тихо и без икакве помпе.

Међутим, љубавни живот Драгане Мићаловић одувек је био интригантан и тема штампе, а посебно је била у центру пажње њена веза са братом Новака Ђоковића, Марком, пре неколико година, пре него што је упознала Стевана.

Драгана Мићаловић и Марко Ђоковић заинтересовали су јавност, када су своју везу озваничили појављивањем на премијери филма "Монтевидео, бог те видео" давне 2011. године и тада су сви блицеви фотоапарата били упрти у њих. Такође, млађа сестра Слободе Мићаловић и млађи брат Новака Ђоковића, наставили су да се појављују на различитим догађајима из сфере уметности, а њиховој љубави није се назирао крај.

-  Заједно смо већ неколико месеци. Лепо нам је, срећни смо и то је све, немам више шта да кажем - кратко је Драгана тада прокоментарисала везу са младим тенисером, преносе медији.

О томе да је била лудо заљубљена у Марка сведочи и чињеница да након њега дуго није уполовила у нову везу, јер је млади тенисер оставио дубок траг на њеном срцу. Шушкало је да су се растали јер нису моги да поднесу физичку раздвојеност, с обзиром на то да је млади тенисер често путовао.

- Тачно је да сам сама, али нисам разочарана. Не очајавам, срећна сам и задовољна, уживам у животу и путујем са пријатељима - потврдила је Драгана вест о раскиду својевремено за "Хелло" .

Иако је прошло извесно време како глумица и Марко нису заједно, многи су их упамтили као симпатичан и складан пар, те су веровали да ће ипак успети да истрају, међутим живот је имао за њих другачије планове.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.