· · Komentari: 1

MOGLA JE DA POSTANE MILIONERKA: Ovo je bivši dečko Dragane Mićalović, a njegovog BRATA zna ceo svet! (FOTO)

LJubavni život Dragane Mićalović u poslednjih nekoliko meseci potpuna je misterija, kako je glumica fokusirana na svoju karijeru, a evo kojeg muškarca je ludo volela i šuškalo je da će čak i stati pred oltar sa njim.

1628059697_deagana-micalovic.jpg
Foto: InstagramScreenShot/hipokampelefentokamela

Glumica Dragana Mićalović retko komentariše svoj ljubavni život, shodno tome što želi da fokus pre svega bude na njenom radu i umetničkom stvaralaštvu. Pre nekoliko meseci, Dragana je raskinula dugogodišnju vezu sa partnerom, biznismenom Stevanom Purićem, tiho i bez ikakve pompe.

Međutim, ljubavni život Dragane Mićalović oduvek je bio intrigantan i tema štampe, a posebno je bila u centru pažnje njena veza sa bratom Novaka Đokovića, Markom, pre nekoliko godina, pre nego što je upoznala Stevana.

Dragana Mićalović i Marko Đoković zainteresovali su javnost, kada su svoju vezu ozvaničili pojavljivanjem na premijeri filma "Montevideo, bog te video" davne 2011. godine i tada su svi blicevi fotoaparata bili uprti u njih. Takođe, mlađa sestra Slobode Mićalović i mlađi brat Novaka Đokovića, nastavili su da se pojavljuju na različitim događajima iz sfere umetnosti, a njihovoj ljubavi nije se nazirao kraj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Đokovic (@đokomare)

-  Zajedno smo već nekoliko meseci. Lepo nam je, srećni smo i to je sve, nemam više šta da kažem - kratko je Dragana tada prokomentarisala vezu sa mladim teniserom, prenose mediji.

O tome da je bila ludo zaljubljena u Marka svedoči i činjenica da nakon njega dugo nije upolovila u novu vezu, jer je mladi teniser ostavio dubok trag na njenom srcu. Šuškalo je da su se rastali jer nisu mogi da podnesu fizičku razdvojenost, s obzirom na to da je mladi teniser često putovao.

- Tačno je da sam sama, ali nisam razočarana. Ne očajavam, srećna sam i zadovoljna, uživam u životu i putujem sa prijateljima - potvrdila je Dragana vest o raskidu svojevremeno za "Hello" .

Iako je prošlo izvesno vreme kako glumica i Marko nisu zajedno, mnogi su ih upamtili kao simpatičan i skladan par, te su verovali da će ipak uspeti da istraju, međutim život je imao za njih drugačije planove.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.