Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МОГЛА САМ ДА КУПИМ ТРИ ЗГРАДЕ У ЦЕНТРУ ГРАДА: Весна Змијанац проговорила о највећем хонорару

Многи певачи старије гарде тврде да се данас не зарађују вртоглаве цифре на наступима као што је то некада било.

1702547308_400585_vesna-zmijanac-20092023-0038_iff.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Међутим, док неки ћуте о својим хонорарима, има и оних, попут Весне Змијанац који се не либе да говоре о највећој цифри коју су зарадили.

Давне 1990. године певачица Весна Змијанац наступила је у Софији и пред бугарском публиком приредила спектакл који и данас сви памте до детаља.

–У најлепшем сећању ми је остао концерт који сам одржала 1990, због тога што је атмосфера, сама по себи, била прелепа. Не волим да причам о новцу, ретко говорим на ту тему, али сам зарадила брдо пара тада. Кад бих вам приближила отприлике да видите колики је то новац био, упоредићу с тим да сам могла по повратку да купим три зграде у Кнез Михаиловој улици и да не трепнем. Толико сам добро прошла тада– испричала је Весна својевремено.

Подсетимо, Весна Змијанац је прави музички бум на естради направила нумером „Идем преко земље Србије“, па је признала колико је храбрости било потребно да се отпева оваква песма.

– Ја сам је снимила у најнезгодније време, иако је нису знали важно да сам је ја отпевала у време санкција. Много ми је драго и признајем да сам се стално инатила- рекла је власница многих ванвременских хитова који трају већ деценијама.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas