· · Коментари: 0
ТРАГЕДИЈА

"Могло је бити другачије": Пријатељ славне певачице открио да није јела ништа 36 дана пред смрт! (ФОТО/ВИДЕО)

Уочи годишњице смрти, на светло испливали нова застрашујућа сазнања.

1627715832_ejmi.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Тхис Ис Мy Wинехоусе

Десет година након смрти, духови Ејми Вајнхаус се нису примирили и делује да има још толико неиспричаних прича о талентованој уметници.

Прочитајте још: Права пепељуга! Од робијашице до најутицајније модне иконе и манекенке, невероватна прича Лене Перминове! (ФОТО)

Последњи дани

Близак пријатељ Иан Халперин, који је написао књигу о Ејми, запрепастио је јавност чињеницом да певачица није имала прави оброк чак 36 дана пред смрт.

Како наводи, "живела је на диму у последњих неколико недеља".

Ејми је преминула у августу 2011. године од тровања алкохолом, након дуге борбе са зависношћу. Имала је само 27 година.

Иан у књизи наводи: "Живела је на диму, мршава као прут, радила је на цигарете и пиће, а то пиће није било вода."

Патила је од булимије и папараци су често имали прилике да је фотографишу у забрњавајућим издањима.

Прве вечери њене повратничке турнеје по Европи у Београду, само недељу дана пре смрти, извиждали су је са бине када се једва сећала стихова.

Турнеја је отказана само неколико дана касније како би се Ејми опоравила..

Халперин наводи: "То је био ужасан наступ. Пријатељ је рекао да је био гори од Витни Хјустон, гори од Мајкла Џексона, изгледала је застрашујуће лоше тамо."

Могло је бити другачије

Рекао је да је Ејми требала и могла бити спашена пре њене преране смрти.

Халперин је објаснио: „Потиче из добре породице и са таквим кругом менаџера и старалаца није било разлога да умре.

"Једноставно, људи су више гледали продају албума, нрго њен здравствени картон."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.