Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Мој први хонорар био је 150 евра": Каћа Грујић присетила се почетака каријере - "Када сам ушла у све то нисам знала колико ће бити тешко"

Данас је једна од најуспешнијих певачица, али Катарина Грујић не крије да су почеци били трновити

1678027919_foto-ATA-images-Kaca-Grujic.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Катарина Грујић данас је афирмисана естрадна уметница, а како је признала није јој од самог почетка било лако.

- Једини ме је тата подржао да пробам да певам. Када сам ушла у све то нисам знала колико ће бити тешко. Кроз свих десет година на наступима шта све не пролазиш и какви ти људи не долазе. Није то ни мало лаган пут и корак. Ја сам почела са 18 година да певам - присећа се Катарина Грујић.

- Тада сам радила за много мање цифре него сада, мој први хонорар је био 150 евра, мора се од нечег почети - каже за Курир.

Она се осврнула и на осуду у народу коју је доживела, јер је превише озбиљна када гостује у емисијама.

- "Како је она превише озбиљна, безобразна је у емсији..." Али кажем, људи ја не могу да дођем у емсију да се, извињавам се на изразу, дебилишем, да се глупирам и да се кревељим. Мени је емисија место где ја треба да дођем и да се представим у неком светлу, а не да се смејем, да се бацакам и да радим неке ствари. И онда сам ја људима била безобразна, надобудна... И када ме упознају сви кажу да нисам онаква каква сам у емисији - каже Грујићева за Курир.

Она је открила и да је у једном периоду префорсирала свој глас и да га девет месеци није имала.

- Ја сам радила онако како су ми они рекли. Нисам могла ни да причам, а камоли да певам. Префорсирала сам се, изашли су ми полипи и морала сам на операцију. Обично се људи опораве од тога за месец дана, ја нисам могла девет месеци - открила је за Курир.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas