Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Мој СИН одбија да прича СРПСКИ": Емина Јаховић има велики проблем са својим млађим наследником

Емина Јаховић је открила да њен син Јавуз из неког разлога не жели да прича српски језик

1704386023_412412041_871597814438701_2867883111979461461_n.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтскрин/ Инстаграм - yamina
Oglas

Певачица Емина Јаховић пре пет година развела се од турског певача Мустафе Сандала са којим има синове Јамана и Јавуза, а потом су уследиле несугласице око неисплаћених алиментација. Синови Емине Јаховић су у изазовном животном периоду.

- Моја деца желе да имају своју децу одмах иако имају 11 и 15 година. Поготово Јаман, он је сад у пубертету. Није лако, јер у својој кући морам да будем и отац и мајка. У срцу осећам жене које су самохране мајке - рекла је Емина недавно и истакла да јој је најважније да јој деца буду добри људи.

- Ја своју децу усмеравам да најпре верују у Бога. То ми је најважније. Да знају одакле су дошли и са једне и са друге стране и да буду добри људи. Мени ништа друго није важно. Сигурна сам да имају добро срце и душу - рекла је певачица која се најбоље осећа у својој домовини.

- Ја се боље осећам овде, не може. Ја се тамо осећам као странац иако су моја деца Турци. Јаман говори српски, а Јавуз одбија из неког разлога, вероватно је љубоморан, па имамо тај проблем - испричала је у емисији „Гоца схоw“.

- Ја сам доста конзервативна, отишла сам у Истанбул, у страни свет колико год они били добри пема мени, оставила сам каријеру. Васпитана сам да када се удам, ту су брак и деца, а када то није функционисало, завршило се - искрена је она.

- Смета ми што у Србији говоре да сам нашла милионера, милијардера или сада нисам нашла. То јако смета, ја сам довољно зарадила у животу да могу да купим све што ми треба и не треба ми мушкарац да би ми нешто дао, али да сам се емотивно осећала сигурно - каже певачица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas