Oglas
· · Komentari: 0

"Moj SIN odbija da priča SRPSKI": Emina Jahović ima veliki problem sa svojim mlađim naslednikom

Emina Jahović je otkrila da njen sin Javuz iz nekog razloga ne želi da priča srpski jezik

1704386023_412412041_871597814438701_2867883111979461461_n.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printskrin/ Instagram - yamina
Oglas

Pevačica Emina Jahović pre pet godina razvela se od turskog pevača Mustafe Sandala sa kojim ima sinove Jamana i Javuza, a potom su usledile nesuglasice oko neisplaćenih alimentacija. Sinovi Emine Jahović su u izazovnom životnom periodu.

- Moja deca žele da imaju svoju decu odmah iako imaju 11 i 15 godina. Pogotovo Jaman, on je sad u pubertetu. Nije lako, jer u svojoj kući moram da budem i otac i majka. U srcu osećam žene koje su samohrane majke - rekla je Emina nedavno i istakla da joj je najvažnije da joj deca budu dobri ljudi.

- Ja svoju decu usmeravam da najpre veruju u Boga. To mi je najvažnije. Da znaju odakle su došli i sa jedne i sa druge strane i da budu dobri ljudi. Meni ništa drugo nije važno. Sigurna sam da imaju dobro srce i dušu - rekla je pevačica koja se najbolje oseća u svojoj domovini.

- Ja se bolje osećam ovde, ne može. Ja se tamo osećam kao stranac iako su moja deca Turci. Jaman govori srpski, a Javuz odbija iz nekog razloga, verovatno je ljubomoran, pa imamo taj problem - ispričala je u emisiji „Goca show“.

- Ja sam dosta konzervativna, otišla sam u Istanbul, u strani svet koliko god oni bili dobri pema meni, ostavila sam karijeru. Vaspitana sam da kada se udam, tu su brak i deca, a kada to nije funkcionisalo, završilo se - iskrena je ona.

- Smeta mi što u Srbiji govore da sam našla milionera, milijardera ili sada nisam našla. To jako smeta, ja sam dovoljno zaradila u životu da mogu da kupim sve što mi treba i ne treba mi muškarac da bi mi nešto dao, ali da sam se emotivno osećala sigurno - kaže pevačica.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas