Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"МОЈА ЋЕРКА ЈЕ ОД РОЂЕЊА ИНВАЛИД": Ера Ојданић проговорио о наследници

Ера Ојданић је само једном говорио о својој ћерки Јасмини коју је добио са 19 година

1716187079_Foto-Ataimages.rs-Era-Ojdanic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Фолкер Ера Ојданић примљен је у Ургентни центар, где га чека операција киле. Певач је после наступа на Јагњијади завршио хитно у болници.

Животна прича Ере Ојданића коју је испричао пре неколико година изненадила је многе. Увек весео, расположен за разговор са медијима, шаљивџија, открио је да је одрастао у баш сиромашној породици. Живео је у кући од дрвета, покривеном плавим каменим плочама које су у мајдану вадили мајстори. Својом песмом успео је сагради своје царство, сви знају за његов мотел у Мељаку, на Ибарској магистрали, где у многе његове колеге певале и почињале каријеру.

Иако је о свом приватном животу отворено причао до ове животне приче никада није споменуо ћерку Јасмину, која је од рођена инвалид и живи с њим.

- Јасмина је инвалид од рођења. О томе нисам имао потребе никада да причам. Откад се родила, Јасмина живи са мном. Њу су бабице на рођењу извлачиле на вакуум и... Одмалена је време проводила са мојом мајком, баба Радина је, у ствари, њу одгајила више него Љупка, јер Љупка је овде радила годинама, овде у мотелу, тако је то било... Када су је порађале, бабице су беби том приликом оштетиле неки мождани нерв. Због оштећења тог нерва она не може да говори како треба, осамдесет посто је инвалид. Јасмина је, значи, остала инвалид, али хвала богу није инвалид сто посто, да је непокретна, у колицима, да мора да користи пелене, знаш већ... Хвала богу није тако, она само има проблем са отежаним говором. Она осим тога феноменално функционише. Шта да ти кажем сада како ми је било, само Бог и ја то знамо. Љупка је била два месеца с њом у породилишту и то је већ био проблем. У 19. години постајем тата и у том тренутку уопште не знам како да се носим с тим, борим се... Помирио сам се с тим, инвалид - инвалид, само нека је жива. Покретна је, све обавља сама у кући, помаже ми... ја сам се помирио са судбином, не дај боже, могла је да умре... Није било страха код мене и Љупке, био сам срећан када сам сазнао да је поново у другом стању, никада нисам размишљао да ће се поново родити болесно дете - испричао је тада за Курир.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas