Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Моја ћерка слуша музику која је сад популарна": Јелена Томашевић проговорила о наследници, па се присетила наступа са Бочелијем (ФОТО)

Певачица се дотакла многих тема

1679063282_neverne_bebe_rts_15032023_0010.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Јелена Томашевић једна је од најпопуларнијих поп-певачица. Остала је верна једном жанру, али признаје да њена наследница Нина воли да слуша и новокомпоновану музику:

- Нина воли овај модерни тренд који кружи међу децом, али углавном слуша страну музику. Иде на фолкор, негује и нашу традиционалну музику. Трудим се да је ипак усмерим да чува праве вредности колико је могуће, наравно она је мала и тек ће је интересовати разни музички жанрови. Треба да чује све па да изабере шта ће бити на њеној листи омиљених песама - открила је за "Блиц", па додала да је јако везана за групз "Неверне бебе":

- Јелена је моја другарица из детињства из Крагујевца, потекле смо из такмичења “3К дур” и обе смо јако везане за групу “Неверне бебе”, наравно она више. Оне имају сву моју љубав и подршку, ту сам за њих и као пријатељ и колега. Не повинују се трендовима, имају континуитет који се надограђује и умножава. Моји и њихови синглови попуне то време и може један албум да се направи од тих синглова. И ја ускоро завршавам албум - наставила је, па се присетила њихових почетака:

- Сви смо имали трему од Милана, Ранђе и Влајка, када је била аудиција у Сава центру. После на такмичењу смо видели да су пуни подршке. И те како је то било значају у тим тренуцима са 18 година. И дан данас је то тако.

Није имала трему када је наступала са Андреом Бочелијем:

- Немам више трему, само узбуђење и одговорност, тако сам се осећала прошле године када сам наступала са Андреом Бочелијем, то је узбуђење које те тера да даш максимум. Нисмо имали много тренутака за причу, оно што је најбитније је било да је био презадовољан мојим наступом и нашег симфонијског оркестра.

Добила је дирљиву честитку од Нине за Осми март:

- У школи је организовано обично да праве поклоне за маме, добила сам и честитку и нешто прављено од њених ручица, то је мени најслађе и најдраже,

Су Иваном Босиљчићем у складном је браку већ 12 година:

- Обично за 8. март неко од нас наступа, па смо једно другом подршка тог дана, овога пута смо обоје имали обавезе и нисмо били заједно, али надоместимо то другог дана, небитан је датум, битно је да постоји међусобно подржавање и љубав – закључила је за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas