· · Коментари: 0

"Моја љубав": Јована и Жељко Јоксимовић прославили 10. годишњицу брака, водитељка поделила емотивну фотографију (ФОТО)

Иако Јована не објављује често слике са мужем, сада је направила изузетак

1652877088_zaljubljeni.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/јованајоксимовиц

Јована и Жељко у складном су браку већ деценију у ком су добили сина Косту. Обоје су талентовани, вредни и успешни у својим професијама. Не деле много детаља из свог приватног живота на друштвеним мрежама, трудећи се да своју љубав и срећу задрже за себе.

Међутим, овог пута Јована је одлучила да направи мали изузетак. Наиме, она је окачила фотографију на којој су обоје насмејани и испуњени. Њих двоје су прославили 10 година брака, а тим поводм нису штедели међусобне речи хвале.

Фото: Инстаграм/принтскрин/јјованајоксимовиц

"Моја љубав" - додала је кратко Јована у опису фотографије. По заљубљеном погледу, осмесима и срећним изразима лица јасно је да њихове емоције са годинама постају све јаче.

Недавно је певач изјавио:

"Супруга Јована је, по мени, најбољи ТВ новинар код нас, тако да сваку њену препоруку, предлог или захтев, доживљавам изузетно озбиљно. Нисам од оних који мисле да су се научени родили, учим сваког дана, и не стидим се да кажем колико и од ње учим. И ове прве две године, уз Јовану и Мању Грчић, научио сам много о телевизијском послу, а оно што сам већ знао, о управљању компанијом, додатно сам унапредио и задовољан сам до сада урађеним" -  рекао је Јоксимовић за "Новости".

Прочитајте још: Колекционарски модни детаљ од 800.000 ДИНАРА! Јелена Карлеуша потврдила статус МОДНЕ ИКОНЕ! (ФОТО)

Жељко је прошлог месеца прославио јубиларни 50. рођендан, а тим поводом, журку му је приредила и организовала његова изабраница.

- Он није хтео да слави рођендан, а ја мислим да 50. мора да се обележи. Ја у рођенданима уживам, хвала свима вама који сте дошли. Уживајте и ви, сад ћемо да вам пошаљемо неко пиће - рекла је Јована присутним новинарима тада.

Слављеник се тад надовезао и признао шта је себи пожелео:

- Пожелео сам себи здравље. Како већ 50?  Видећу кад преспавам вечерас да ли ће сутра бити нешто другачије...  Јована ми је свашта нешто пожелела, а поклонила ми је нешто јако добро. Нестрпљив сам да видим све унутра - рекао је кроз смех за "Блиц".

Бонус видео:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.