Oglas
· · Komentari: 0

"Moja ljubav": Jovana i Željko Joksimović proslavili 10. godišnjicu braka, voditeljka podelila emotivnu fotografiju (FOTO)

Iako Jovana ne objavljuje često slike sa mužem, sada je napravila izuzetak

1652877088_zaljubljeni.jpg
Foto: Instagram printscreen/jovanajoksimovic
Oglas

Jovana i Željko u skladnom su braku već deceniju u kom su dobili sina Kostu. Oboje su talentovani, vredni i uspešni u svojim profesijama. Ne dele mnogo detalja iz svog privatnog života na društvenim mrežama, trudeći se da svoju ljubav i sreću zadrže za sebe.

Međutim, ovog puta Jovana je odlučila da napravi mali izuzetak. Naime, ona je okačila fotografiju na kojoj su oboje nasmejani i ispunjeni. NJih dvoje su proslavili 10 godina braka, a tim povodm nisu štedeli međusobne reči hvale.

Foto: Instagram/printskrin/jjovanajoksimovic

"Moja ljubav" - dodala je kratko Jovana u opisu fotografije. Po zaljubljenom pogledu, osmesima i srećnim izrazima lica jasno je da njihove emocije sa godinama postaju sve jače.

Nedavno je pevač izjavio:

"Supruga Jovana je, po meni, najbolji TV novinar kod nas, tako da svaku njenu preporuku, predlog ili zahtev, doživljavam izuzetno ozbiljno. Nisam od onih koji misle da su se naučeni rodili, učim svakog dana, i ne stidim se da kažem koliko i od nje učim. I ove prve dve godine, uz Jovanu i Manju Grčić, naučio sam mnogo o televizijskom poslu, a ono što sam već znao, o upravljanju kompanijom, dodatno sam unapredio i zadovoljan sam do sada urađenim" -  rekao je Joksimović za "Novosti".

Pročitajte još: Kolekcionarski modni detalj od 800.000 DINARA! Jelena Karleuša potvrdila status MODNE IKONE! (FOTO)

Željko je prošlog meseca proslavio jubilarni 50. rođendan, a tim povodom, žurku mu je priredila i organizovala njegova izabranica.

- On nije hteo da slavi rođendan, a ja mislim da 50. mora da se obeleži. Ja u rođendanima uživam, hvala svima vama koji ste došli. Uživajte i vi, sad ćemo da vam pošaljemo neko piće - rekla je Jovana prisutnim novinarima tada.

Slavljenik se tad nadovezao i priznao šta je sebi poželeo:

- Poželeo sam sebi zdravlje. Kako već 50?  Videću kad prespavam večeras da li će sutra biti nešto drugačije...  Jovana mi je svašta nešto poželela, a poklonila mi je nešto jako dobro. Nestrpljiv sam da vidim sve unutra - rekao je kroz smeh za "Blic".

Bonus video:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas