Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

''Мојој жени су дијагностиковали тумор током трудноће'': Познати певач открио БОЛНУ ИСТИНУ (ФОТО)

Певач се неко време повукао у илегалу

1677933597_profimedia-0489419081-Ed-sa-zenom.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Британски певач Ед Ширан (32), испричао је недавно о низу догађаја са почетка прошле године, који су променили његов живот, ментално стање, као и начин на који доживљава музику и уметност.

'' У року од месец дана, мојој трудној жени је саопштено да има тумор, без начина да се излечи, све до периода после порођаја. Мој најбољи пријатељ, који ми је као брат, преминуо је изненада. И ја сам се нашао на овом пољу бранећи свој интегритет и каријеру као композитора'', написао је Ширан на свом Твитеру.

У овом интимном открићу, пре објављивања свог новог албума, музичар је још додао:

'' Био сам у вртлогу страха, депресије и анксиозности. Осећао сам се као да се давим, са главом испод површине, гледам али не могу да стигнем да узмем ваздух'', објаснио је.

На срећу, његова супруга, Чери Сиборн (30) донела је на свет другу ћеркицу у мају прошле године, а пар је од тада усликан много пута док се срећно шета са своје двоје деце, а он није даље објашњавао стање своје супруге.

О свом новом албуму, изјавио је следеће:

''По први пут, не покушавам да створим албум који ће се људима свидети. Само дајем нешто искрено и стварно, о свом животу одрасле особе'', истакао је он.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas