Oglas
· · Komentari: 0

''Mojoj ženi su dijagnostikovali tumor tokom trudnoće'': Poznati pevač otkrio BOLNU ISTINU (FOTO)

Pevač se neko vreme povukao u ilegalu

1677933597_profimedia-0489419081-Ed-sa-zenom.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Britanski pevač Ed Širan (32), ispričao je nedavno o nizu događaja sa početka prošle godine, koji su promenili njegov život, mentalno stanje, kao i način na koji doživljava muziku i umetnost.

'' U roku od mesec dana, mojoj trudnoj ženi je saopšteno da ima tumor, bez načina da se izleči, sve do perioda posle porođaja. Moj najbolji prijatelj, koji mi je kao brat, preminuo je iznenada. I ja sam se našao na ovom polju braneći svoj integritet i karijeru kao kompozitora'', napisao je Širan na svom Tviteru.

U ovom intimnom otkriću, pre objavljivanja svog novog albuma, muzičar je još dodao:

'' Bio sam u vrtlogu straha, depresije i anksioznosti. Osećao sam se kao da se davim, sa glavom ispod površine, gledam ali ne mogu da stignem da uzmem vazduh'', objasnio je.

Na sreću, njegova supruga, Čeri Siborn (30) donela je na svet drugu ćerkicu u maju prošle godine, a par je od tada uslikan mnogo puta dok se srećno šeta sa svoje dvoje dece, a on nije dalje objašnjavao stanje svoje supruge.

O svom novom albumu, izjavio je sledeće:

''Po prvi put, ne pokušavam da stvorim album koji će se ljudima svideti. Samo dajem nešto iskreno i stvarno, o svom životu odrasle osobe'', istakao je on.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas