Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Мом сину Дамјану за 18. рођендан": Слоба Радановић написао ПИСМО које ће његов наследник отворити кад постане пунолетан (ФОТО)

Дирљив гест певача Слобе Радановића који је изненадио јавност

1708703408_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-jeja.radanovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/ Инстаграм - јеја.радановиц
Oglas

Слоба Радановић и његова супруга Јелена направили су недавно свадбено весеље, а уједно и први рођендан сину Дамјану. Обзиром да су се венчали пре две године, како су изјавили, остали су дужни пријатељима и породици да направе весеље како доликује.

Радановићи су водили рачуна о сваком детаљу, као и о декорацији ресторана која оставља без даха, а пред почетак свадбеног весеља Слоба се појавио заједно са Јеленом пред званицама и поздравио представнике седме силе. Пар није имао први плес, већ прву песму, те је Слоба својој драгој отпевао " Три у једној" је Јелена њему посветила песму "Мењам пијуна за краља".

Фото: Принтскрин/ Инстаграм - јеја.радановиц

На питање новинара зашто песма "Три у једној", а не "Није живот једна жена" младожења је кроз смех изјавио: "Опростите ми моју ружну прошлост". Његова изјава изазвала је велику пажњу јавности, па су се многи запитали шта ли ће на то рећи бивша супруга Кија коцкар, и Луна Ђогани, као и на кога се тачно ова констатација односила...

Слоба је припремио и посебан поклон за сина, који је Јелена показала у инстаграм причи. У питању је писмо које написао за Дамјана, и наменио да га отвори на 18. рођендан. "Мом сину Дамјану за 18. рођендан. Отвори ово писмо 21. фебруара 2041. Хвала ти..." 

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas