Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Момчило Оташевић проговорио о РАЗВОДУ: "Прво сам помислио да је смак света"

Момчило Оташевић се недавно развео од своје супруге Јелене Перчин са којом има двоје деце

1699274264_Foto-Ataimages.rs-Momcilo-Otasevic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Црногорски глумац Момчило Оташевић (33) проговорио је о разводу од колегинице Јелене Перчин са којом је био у браку од 2018. године.

Њих двоје су у браку добили двоје деце, ћерку Машу (5) и сина Јакшу (3). Глумац признаје да му је било јако тешко због развода, али да су ми породица и пријатељи били велика подршка и ослонац.

- Кад се то догодило, прво сам помислио да је смак света. Међутим, кад сам размислио, схватио сам да је можда тако и боље и тражио најбоље решење за децу и по томе се равнао. Нисам имао много времена да олајавам. Данас се трудим да мислим позитивно и да се организујем што боље могу у новонасталој ситуацији. Тешко је, промена је огромна, а деца су сад на првом месту.

 

Момчило Оташевић тренутно у Хрватској снима трећу сезону серије "Кумови", а признаје да са наследницима проводи времена онолико колико му то околности дозвољавају. Највише воли када са ћерком и сином оде у родно место.

- Највеће задовољство ми представља боравак на Цетињу, код родитеља и на мору. Тамо сам схватио колико Маша има енергије и често се питао колико може да трчи и скаче. Моја мама Нада и тата Душко кажу ми да је иста ја, да сам и сам био такав, ако не и гори. Трудим се да негујем њену радозналост и хиперактивност, најмање два пута недељно идемо да скачемо на трамбулину или да се пењемо. Стално смо активни, ако немамо други избор, одемо у парк да се играмо. У ауту држим рекете за тенис, стони тенис и бадминтон и најмање три лопте јер никад не знам која игра ће им пасти на памет.

Иначе, спекулисало се да је глумац Момчило Оташевић оставио супругу Јелену Перчин због хрватске глумице Ане Уршуле Најев.

Ана је оштро демантовала наводе да је Момчило оставио супругу због ње.

- Апсолутно није. Момо и ја смо колеге и никад нисмо имали, нити имамо љубавни однос. То да сам ја разлог њиховог развода нема никакве везе с истином и здравим разумом. То је између људи који се разводе и требало би њих да питате за детаље. Момо има двоје мале деце и сматрам да због тога јавност заслужује да зна истину. Барем из поштовања према свима ближњима, ако већ не постоји поштовање према нама - рекла је глумица тада и додала:

- Чињеница да тренутно снимам серију у којој ми је он глумачки партнер, колега и пријатељ који тренутно пролази кроз процес развода, потпуно је, ето, довољна да ме јавно, без икаквог поткрепљена, доказа или било каквих сувислих информација, прозивају као кривца за развод мојих колега. Без икакве задршке се усуђују да ме називају растурачицом породице и брака - рекла је глумица за "Слободну далмацију" недавно.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas