· · Коментари: 0

ЗВЕЗДА СЕРИЈЕ "ТАЈНА ВИНОВЕ ЛОЗЕ" 20 ГОДИНА У БРАКУ С ЋУРУВИЈИНОМ ЋЕРКОМ: После борбе за потомство добили ћерку, сада ће и сина (ФОТО)

Глумица Јелена Ћурувија, ћерка покојног новинара Славка Ћурувије, у другом је стању.

1632732117_aleksandar-Djurica.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе

Јелена Ћурувија ће са супругом Александром Ђурицом, глумцем из серија "Швиндлери" и "Тајна винове лозе" добити друго дете, а пресрећни су што ће овог пута добити сина.

Проширењу породице највише се радује њихова наследница Марта, а глумачки пар дуго је желео да добије још једно дете, пише "Глорија".

Јеленин термин за порођај је фебруар месец следеће године.

Јелена је у браку са Александром од 2002. године, а једном приликом је открила колико дуго је трајала њихова битка за потомство.

Фото: М.М. АТА ИМАГЕС

"За ћерку смо се јако дуго борили. Венчали смо се 2002. године, а њу смо добили тек 2014., тако да је наша борба трајала 12 година. Имала сам шест вантелесних оплодњи, био је то јако тежак период за нас. После годину, две сам почела да схватам да имам проблем да затрудним. Најгоре је било што код нас није постајао ни један конкретан проблем, онда сам стално пила неке хормоне и на крају зарадила ендомитреозу. То је најтежа борба код брачних парова и све је чешћа код нас. Много људи се у тој борби погуби, много се разиђе. Ја сам имала осећај кривице, јер је у мени био проблем. Имала сам тренутке кад сам говорила мужу да нађе другу жену, јер ово са мном не иде. Успони и падови током дугог низа година, али смо изгурали", рекла је глумица у мају ове године у емисији "Преживели".

Јелена је ћерка покојног новинара Славка Ћурувије, који је убијен 1999. године.

Гледали смо је у серијама "Убице мог оца", "Погрешни човек" и "Ургентни центар".

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.