Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
глумци

ПОЗНАТИ ГЛУМАЧКИ ПАР СВЕ ОБРАДОВАО ВЕСТИМА: Коначно добили дете, после дуге борбе за потомство

У породични дом Ћурувија-Ђурица стигла је принова.

1645276574_pjimage.jpg
Фото: принтскрин/јутјуб
Oglas

Глумачки пар Александар Ђурица (52) и Јелена Ћурувија (45) остварили су се у улози родитеља. Њихов живот улепшао је  малени дечак Илија.

Александар и Јелена имају седмогодишњу ћерку Марту. Овај пар није крио да је дуго желео да добије још једно дете, што је и глумица рекла једном приликом у интервјуу за Глорију.. Подсећамо, њих двоје су у браку скоро две деценије.

Јелена је често говорила о битки за добијање још једног детета, која је дуго трајала. Иста ситуација десила се са њеном ћерком, коју је добила након низа година.

Прочитајте још: ПРАВА ДРАМА У ДОМУ ЈАСНЕ ШЕКАРИЋ: Ћерка са бебом напустила Египћанина за ког се недавно удала! (ФОТО)

- За ћерку смо се јако дуго борили. Венчали смо се 2002. године, а њу смо добили тек 2014, тако да је наша борба трајала 12 година. Имала сам шест вантелесних оплодњи, био је то јако тежак период за нас. После годину, две сам почела да схватам да имам проблем да затрудним. Најгоре је било што код нас није постајао ни један конкретан проблем, онда сам стално пила неке хормоне и на крају зарадила ендомитреозу. То је најтежа борба код брачних парова и све је чешћа код нас. Много људи се у тој борби погуби, много се разиђе. Ја сам имала осећај кривице, јер је у мени био проблем. Имала сам тренутке кад сам говорила мужу да нађе другу жену, јер ово са мном не иде. Успони и падови током дугог низа година, али смо изгурали - искрено је рекла  глумица једном приликом гостујући у емисији "Преживели".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas