Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МОНИКА БЕЛУЧИ ОТКРИЛА КАКО ЈУ ЈЕ ТИМ БАРТОН ОСВОЈИО: Многи мушкарци ће му позавидети на томе

Пар је пронашао срећу у зрелијим годинама, а њен коментар о тој романси рекао је много тога

1714636770_b218f052612234af1453fc5515912fd3812dfed7.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Доста се коментарише о вези глумице Монике Белучи и редитеља Тима Бартона. Једни кажу - диван пар, други се питају - шта ће јој он, а ту су и трећи који истичу да је он филмски геније и да треба ићи мало даље од површних реакција. Веза траје и обећава. Пар је пронашао срећу у зрелијим годинама, а њен коментар о тој романси рекао је много тога.

"Ако сам са њим, то је пре свега зато што ме његова душа дотиче. Штавише, када ми је понудио кључну улогу у свом следећем филму, одмах сам пристала јер сам са њим, осим љубави, хтела да поделим и радно искуство", рекла је за Марие Цлаире Моника Белучи.

Судећи по овим речима, Тим Бартон је освојио Монику Белучи, и то заиста освојио па ће му мушкарци сада завидети још више.

Познати пар појавио се на премијери филма "Диаболик Цхи Сеи" где она игра галвну улогу, 2023. у Риму. Моника је те година за француско издање Елле магазина потврдила романсу: "Оно што могу рећи... Драго ми је да сам упознала човека, пре свега. То је један од оних сусрета који се ретко догађају у животу... Знам човека, волим га, а сад идем да упознам и њега као редатеља, почиње још једна авантура".

Моника игра у његовом новом филму у "Беетлејуице 2" и недавно су то остварање промовисали у Лас Вегасу.

"Волим Тима. И имам велико поштовање према Тиму Бартону", поручила је за Елле па наставила о његовом раду: "Волим овај свет снова у којем су чудовишта љубазна, као да своје мрачне аспекте можемо да претвоимо у нешто светло, опраштајуће. Филмови Тима Бартона много говоре о томе".

Моника и Тим први пут су се упознали пре 17 година, али кажу да су почели да се забављају након што су се срели на Филмском фестивалу у Лиону, у октобру 2023. Вест о њиховој романси појавила се у фебруару, када је Парис Матцх написао да се пар "накратко сусрео на степеницама Палаис дес Фестивалс у Кану 2006. али да су се 16 година касније, иза кулиса другог фестивала, зближили".

Белучи из брака са Венсаном Каселом ког је недавно похвалила, има ћерке Деву и Леони. Старију наследницу родила је са 40, а млађу ћерку са 46 година. Била је удата и за Клаудија Карлоса Басоа.

О ћерки Деви Касел која се бави манекенством и коју многи пореде са њом рекла је за Марие Цлаире следеће: "Морате да прихватити да ваша ћерка има своја искуства. И покушајте, када вас то брине, да се не оптерећуете. Али што се мене тиче, посебно уживам да видим Деву страствену, креативну, живахну.

Она долази из породице акробата - а то смо ми. Њено образовање било је раштркано између Италије, Бразила, Француске…. Њено детињство није било лако, али добро се држи и осећам да је срећна и то мене онда чини срећом, зато не окелавам да објавим њене фотографије на Инстаграму".

(БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas