· · Коментари: 0

"Може се рећи да ми је срце заробљено": Тања Савић о мистериозном дечку, па се дотакла и Ане Николић - "Не знам да ли је она љута на мене" (ВИДЕО)

Певачица је истакла да воли да тренира

1679475088_tanja_savic_31122022_0010.JPG
Фото: АТА имагес

Певачица Тања Савић не крије да понекад има проблем са кашњењем, те је и на снимање емисије "Никад није касно" дошла међу последњима, па је припадницима седме силе признала:

- Обично је то 10-15 минута, али данас сам баш претерала, дешава ми се и то. Не могу да се вадим на децу, али фризер, београдска гужва, деца, обавезе...

Лето се увелико ближи, а Тања редовно тренира. Ипак признаје да некада не може да одоли калоричној храни:

- Волим да тренирам. Тешко ме је натерати, али када видим резултате, после ме гризе савест ако изостанем. То важи и за храну, углавном прекршим исхрану неким тестом, масном храном, чоколадицама. Нисам баш стриктна у томе - истакла је.

Недавно је певачица изјавила да јој је жао Ане Николић, а како се колегинице међусобно не прате на Инстаграму, новинаре је занимало да ли су у свађи:

- Ако је праћење на Инстаграму толико меродавно, онда сам са многима у рату. Пратим углавном неке психологе и странице о моди, тако да то није меродавно. Не знам да ли је она љута на мене, ја сам само, као пријатељ, добронамерно све причала - била је потпуно искрена.

На крају се дотакла и свог љубавног живота, па признала да је њено срце освојено:

- Ова огрлица и ове минђуше имају велику симболику и баш су ми важне. Може се рећи да је моје срце заробљено. Освојио је и он мене и ја њега - открила је Тања, па додала да се о њеним изборима и љубавном животу пише и прича јавно.

Интервју можете погледати у видеу:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ