· · Коментари: 0
НОВИ СКАНДАЛ

МРАЧНЕ ТАЈНЕ МЕГАН МАРКЛ: Брат ОТКРИО каква је била према ПРВОМ МУЖУ, па упозорио принца Харија! (ФОТО)

Брат Меган Маркл каже да се разочарао како се понашала у њеном пропалом првом браку, рекавши како "прегазила" првог мужа.

1634221183_profimedia-0634456187.jpg
Фото: Профимедиа

Томас Маркл Јуниор - полубрат војвоткиње од Сасекса - појавиће се у аустралијском ВИП Великом Брату, где се очекује да ће оголити тајне о њеном детињству. У трејлеру за емисију, која ће бити емитована следећег месеца, Томас се смешка док прича о томе како је Меганин први брак завршен.

Прочитајте још: Принц Хари и Меган Маркл имају нови ПОСАО - Војвоткиња признала да је ПРЕВИШЕ ОТМЕН за њено порекло! (ФОТО)

Спрема се да открије све тајне

Мегхан се 2011. удала за филмског продуцента Тревора Енгелсона, али су се растали 2013., наводећи као разлог непомирљиве разлике.

Према Томасу, питање је времена када ће њен следећи брак са принцем Харијем доживети исту судбину. „Момак за кога је била први пут удата, само га је обишла и оставила га“, рекао је својим такмичарима. "Хари је следећи на дасци за сецкање."

Писмо упозорења

Томас, који дели оца са Меган, није крио немире у својој породици након што није позван на краљевско венчања, које је био приморан да гледа на телевизији.

У ранијем трејлеру, чини се да је Томас написао отворено писмо Меган и тврди да је упозорио принца Харија пре њиховог венчања 2018. "Рекао сам принцу Харију, мислим да ће вам уништити живот, врло је плитка", рекао је.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.