Oglas
· · Komentari: 0
NOVI SKANDAL

MRAČNE TAJNE MEGAN MARKL: Brat OTKRIO kakva je bila prema PRVOM MUŽU, pa upozorio princa Harija! (FOTO)

Brat Megan Markl kaže da se razočarao kako se ponašala u njenom propalom prvom braku, rekavši kako "pregazila" prvog muža.

1634221183_profimedia-0634456187.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Tomas Markl Junior - polubrat vojvotkinje od Saseksa - pojaviće se u australijskom VIP Velikom Bratu, gde se očekuje da će ogoliti tajne o njenom detinjstvu. U trejleru za emisiju, koja će biti emitovana sledećeg meseca, Tomas se smeška dok priča o tome kako je Meganin prvi brak završen.

Pročitajte još: Princ Hari i Megan Markl imaju novi POSAO - Vojvotkinja priznala da je PREVIŠE OTMEN za njeno poreklo! (FOTO)

Sprema se da otkrije sve tajne

Meghan se 2011. udala za filmskog producenta Trevora Engelsona, ali su se rastali 2013., navodeći kao razlog nepomirljive razlike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli Big Nana (@bigbrothersnana)

Prema Tomasu, pitanje je vremena kada će njen sledeći brak sa princem Harijem doživeti istu sudbinu. „Momak za koga je bila prvi put udata, samo ga je obišla i ostavila ga“, rekao je svojim takmičarima. "Hari je sledeći na dasci za seckanje."

Pismo upozorenja

Tomas, koji deli oca sa Megan, nije krio nemire u svojoj porodici nakon što nije pozvan na kraljevsko venčanja, koje je bio primoran da gleda na televiziji.

U ranijem trejleru, čini se da je Tomas napisao otvoreno pismo Megan i tvrdi da je upozorio princa Harija pre njihovog venčanja 2018. "Rekao sam princu Hariju, mislim da će vam uništiti život, vrlo je plitka", rekao je.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas