Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТАЈНЕ

МРАЧНЕ ТАЈНЕ познатих: 6 познатих личности са НЕВЕРОВАТНИМ животним причама, које сигурно нисте знали

Откривамо за вас породичне тајне најпознатијих свестких звезда

1667984361_shutterstock_423614542-sarliz-Teron.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Многи познати крију неког 'костура у орману', мрачне породичне тајне из своје прошлости. Док неке познате личности испричају нешто кроз аутобиографије, други их пак крију док их се штампа не дочепа, а већину времена те приче остају у тајности. Па тако и глумци са холивудске А-листе имају штошта да сакрију од очију јавности.
Пред вама је само делић онога што је постало познато јавности о њима.

Фото: Схуттерстоцк

Ријана: Двоструки живот њеног оца

Певачица која је након дуже времена објавила нови хит ''Уздигни ме'', поделила је једном приликом не тако похвалне чињенице из живота свог оца. Њен отац Роналд, је наиме тотални женскарош, када је сазнала да има две сестре и брата, од којих свако има различите мајке. Своју старију полу-сестру, позната певачица није упознала све  до своје петнаесте године, али се њих две данас добро слажу. Ријанин отац је наводно пуно конзумирао алкохол и опијате током својих млађих дана.

Прочитајте још:Дуже време ужива у складној вези: Ћерка Бранислава Лечића је у вези са ОВИМ глумцем (ФОТО)

 

Фото: Схуттерстоцк

Глумац Вуди Харелсон: Отац плаћени убица

Отац Вудија Харелсона, Чарлс, 70-тих година прошлог века био је плаћени убица, те је био плаћен да убије извесног продавца тепиха за накнаду. Након пословног договора, који се изјаловио, Чарлс је пристао на убиство, тако што је наводно намамио продавца тепиха у бар, и натерао га под претњом пиштољем да се одвезе на удаљену локацију и тамо га упуцао.
Годинама касније, отац чувеног глумца ослобођен је оптужби, услед наводно недостатка доказа. Вуди Харелсон је сазнао за насилну прошлост свог оца тек када је имао дванаест година. До тада је отац већ напустио његову мајку, која је сама подигла њега и брата.

Фото: Схуттерстоцк

Глумица Шерлиз Терон: Мајка убила оца насилника

Шарлиз је једна од најуспешнијих глумица у Холивуду, која плени својом појавом. У ТВ интервјуу  2004.године са Дајан Сојер, открила је да је њена мајка убила њеног оца-у самоодбрани. Лепа глумица пореклом из Јужноафричке Републике,  открила је да је њен отац био алкохоличар, који их је вербално и физички злостављао. Једне ноћи, када је имала само 15 година, узео је пиштољ и почео да пуца у њеној соби.
У самоодбрани, Шарлизина мама је упуцала свог мужа и његовог брата, који је такође био пијан и насилан. Глумица и данас тврди да ју је жртва коју је њена мајка поднела да би је заштитила, инспирисала да се потруди да оствари своје снове, и заиста направи нешто од себе.

Прочитајте још:Мирка Васиљевић испричала како је изгледао њен ЧЕТВРТИ порођај: "Била сам сама са њима када ми је пукао водењак"

 

Фото: Схуттерстоцк

Мараја Кери: Криминална прошлост њене сестре

Никада нисмо чули много о породици Мараје Кери, осим неких основних информацијама о њеним родитељима. Све док у јавностии није испливала прича о њеној сестри Алисон. Од како су 1994.године сестре прекинуле комуникацију, сестра познате певачице није радила ништа осим што је упадала у невоље. Алисон Кери била је хапшена због проституције, а њу је наводно привела полиција на тајном задатку након што је понудила своје услуге.
Алисон је иначе ХИВ позитивна, и већ дуги низ година покушава да извуче новац од своје славне сестре.

Фото: Хоакин Феникс

Хоакин Феникс: рођен међу члановима култа

Оскаровац Хоакин Феникс одрастао је уз родитеље који су бии укључени у култ 'Деца Божја'. Хоакин је од малих ногу посматрао контраверзно понашање својих родитеља. Глумац је заправо рођен у Сан Хуану, Порторику, због чињенице да је његова породица много путовала, са другим члановима култа. Међутим, на крају су се Хоакинови родитељи одвојили од култа и променили своје презиме из Ботом у Феникс, и кренули у нов почетак.

Фото: Схуттерстоцк

Кевин Спејси: Отац нациста и злостављач

Отац једног од највечих глумаца, Кевина Спејсија, био је самопроглашени нациста, али то није све. Глумчев брат својевремено је обелоданио да га је отац сексуално злостављао. Кевин је наводно био поштеђен ове трауме, али како би се потпуно дистанцирао од оца монтрума променио је своје презиме у девојачко презиме своје мајке, Спејси.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas