Oglas
· · Komentari: 0
TAJNE

MRAČNE TAJNE poznatih: 6 poznatih ličnosti sa NEVEROVATNIM životnim pričama, koje sigurno niste znali

Otkrivamo za vas porodične tajne najpoznatijih svestkih zvezda

1667984361_shutterstock_423614542-sarliz-Teron.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

Mnogi poznati kriju nekog 'kostura u ormanu', mračne porodične tajne iz svoje prošlosti. Dok neke poznate ličnosti ispričaju nešto kroz autobiografije, drugi ih pak kriju dok ih se štampa ne dočepa, a većinu vremena te priče ostaju u tajnosti. Pa tako i glumci sa holivudske A-liste imaju štošta da sakriju od očiju javnosti.
Pred vama je samo delić onoga što je postalo poznato javnosti o njima.

Foto: Shutterstock

Rijana: Dvostruki život njenog oca

Pevačica koja je nakon duže vremena objavila novi hit ''Uzdigni me'', podelila je jednom prilikom ne tako pohvalne činjenice iz života svog oca. NJen otac Ronald, je naime totalni ženskaroš, kada je saznala da ima dve sestre i brata, od kojih svako ima različite majke. Svoju stariju polu-sestru, poznata pevačica nije upoznala sve  do svoje petnaeste godine, ali se njih dve danas dobro slažu. Rijanin otac je navodno puno konzumirao alkohol i opijate tokom svojih mlađih dana.

Pročitajte još:Duže vreme uživa u skladnoj vezi: Ćerka Branislava Lečića je u vezi sa OVIM glumcem (FOTO)

 

Foto: Shutterstock

Glumac Vudi Harelson: Otac plaćeni ubica

Otac Vudija Harelsona, Čarls, 70-tih godina prošlog veka bio je plaćeni ubica, te je bio plaćen da ubije izvesnog prodavca tepiha za naknadu. Nakon poslovnog dogovora, koji se izjalovio, Čarls je pristao na ubistvo, tako što je navodno namamio prodavca tepiha u bar, i naterao ga pod pretnjom pištoljem da se odveze na udaljenu lokaciju i tamo ga upucao.
Godinama kasnije, otac čuvenog glumca oslobođen je optužbi, usled navodno nedostatka dokaza. Vudi Harelson je saznao za nasilnu prošlost svog oca tek kada je imao dvanaest godina. Do tada je otac već napustio njegovu majku, koja je sama podigla njega i brata.

Foto: Shutterstock

Glumica Šerliz Teron: Majka ubila oca nasilnika

Šarliz je jedna od najuspešnijih glumica u Holivudu, koja pleni svojom pojavom. U TV intervjuu  2004.godine sa Dajan Sojer, otkrila je da je njena majka ubila njenog oca-u samoodbrani. Lepa glumica poreklom iz Južnoafričke Republike,  otkrila je da je njen otac bio alkoholičar, koji ih je verbalno i fizički zlostavljao. Jedne noći, kada je imala samo 15 godina, uzeo je pištolj i počeo da puca u njenoj sobi.
U samoodbrani, Šarlizina mama je upucala svog muža i njegovog brata, koji je takođe bio pijan i nasilan. Glumica i danas tvrdi da ju je žrtva koju je njena majka podnela da bi je zaštitila, inspirisala da se potrudi da ostvari svoje snove, i zaista napravi nešto od sebe.

Pročitajte još:Mirka Vasiljević ispričala kako je izgledao njen ČETVRTI porođaj: "Bila sam sama sa njima kada mi je pukao vodenjak"

 

Foto: Shutterstock

Maraja Keri: Kriminalna prošlost njene sestre

Nikada nismo čuli mnogo o porodici Maraje Keri, osim nekih osnovnih informacijama o njenim roditeljima. Sve dok u javnostii nije isplivala priča o njenoj sestri Alison. Od kako su 1994.godine sestre prekinule komunikaciju, sestra poznate pevačice nije radila ništa osim što je upadala u nevolje. Alison Keri bila je hapšena zbog prostitucije, a nju je navodno privela policija na tajnom zadatku nakon što je ponudila svoje usluge.
Alison je inače HIV pozitivna, i već dugi niz godina pokušava da izvuče novac od svoje slavne sestre.

Foto: Hoakin Feniks

Hoakin Feniks: rođen među članovima kulta

Oskarovac Hoakin Feniks odrastao je uz roditelje koji su bii uključeni u kult 'Deca Božja'. Hoakin je od malih nogu posmatrao kontraverzno ponašanje svojih roditelja. Glumac je zapravo rođen u San Huanu, Portoriku, zbog činjenice da je njegova porodica mnogo putovala, sa drugim članovima kulta. Međutim, na kraju su se Hoakinovi roditelji odvojili od kulta i promenili svoje prezime iz Botom u Feniks, i krenuli u nov početak.

Foto: Shutterstock

Kevin Spejsi: Otac nacista i zlostavljač

Otac jednog od največih glumaca, Kevina Spejsija, bio je samoproglašeni nacista, ali to nije sve. Glumčev brat svojevremeno je obelodanio da ga je otac seksualno zlostavljao. Kevin je navodno bio pošteđen ove traume, ali kako bi se potpuno distancirao od oca montruma promenio je svoje prezime u devojačko prezime svoje majke, Spejsi.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas