· · Коментари: 0
ПРСТЕН

Муж је преварио са дадиљом, па се она верила седми пут (ФОТО)

Кети Прајс се верила седми пут! Изабраник њеног срца је продавац аутомобила Карл Вудс.

1618986092_KetiPrajs.PNG
Фото: Instagram/ screenshot katieprice

- Рекла сам да! Објавила је пресрећна Кети Прајс (42) на инстаграму и најавила је да је комплетну причу продала једном британском магазину.

Прочитајте још: Ћерка Тома Круза напунила 15, а рођендан прославила без оца и на неочекиван начин (ФОТО)

Некадашња британска ријалити звезда и гламурозни модел је најавила да се поново удаје. Седми изабраник њеног срца је Карл Вудс који има 31. годину и продавац је аутомобила.

Кети је поносно показала веренички прстен,а њен пријатељ је за британске медије објавио да је лудо заљубљена у Карла и спремна је за следећи корак.

Међутим, Кети Прајс је богата, па је највећи предбрачни проблем - новац.

- Ову вест је емитовала тек када је од једног британског часописа добила новац. Наиме, када је новац легао у банци Кети је тек онда објавила вест - истиче њен пријатељ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Кети је прави романтичар и убеђена је да је Карл њена права и последња љубав.

Прочитајте још: Ана Ивановић у популарном летњем моделу ХАЉИНЕ: Пљуште коментари, тенисерка ЛЕПША НЕГО ИКАД (ФОТО)

Кети се недавно развела од трећег супруг бившег стрипера Киријна Хајлера (24), а то је прошлог месеца и јавно објавила. Они су били пет година у браку, венчали су се 2018. године, а Киријан ју је варао са дадиљом.

Кети је пре Киријана била удата за Питера Андреа (48) са којим је добила сина и ћерку. Пре тога је била удата за ММА борца Алекса Рида (45). Први пут је била верена 1997. године за гладијатора Ворена Фурмана (48).

Имаћемо деце, рекла је Кети која има петоро.

Била је, такође, верена и за аргентинског модела Леандра Пења (35) пуних осам месеци, као и за фитнес тренера Крис Бојсона (31).

Прочитајте још: Нове информације о серији Секс и град: Чека нас нови лик

Овог пута Кети мисли да је Карл последња љубав њеног живота. Њих двоје се познају годинама, а зближили су се током изолације. У децембру је Кети рекла:

- Венчаћемо се и имаћемо децу! Тако је дивно бити са мушакрцем који не жели да буде познат - рекла је Кети, мајка петоро деце.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.